Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата от "Отец Паисий" посрещнаха дарители с нетрадиционно предизвикателство

Децата от "Отец Паисий" посрещнаха дарители с нетрадиционно предизвикателство

Днес бяха предадени средствата от благотворителния футболен турнир през януари.

Суматаот 5 750 лева за нуждите на училището за деца с ментални увреждания „ОтецПаисий” – Бургас, събрана от участниците в провелия се през януариблаготворителенфутболен турнир, бе дарена днес на директоркатана училището - г-жа Диана Костова на нетрадиционна церемония, в която участвахаи възпитаниците на учебното заведение.

Домакините от „ОтецПаисий” изненадаха гостите в лицето на старши комисар Калоян Калоянов –директор на ОДМВР – Бургас, комисар Неделчо Рачев – Началник отдел „Охранителнаполиция и КАТ”, неговия екип и футболната легенда Костадин Джамбазов ипредставителите на бизнеса, подкрепили инициативата, като гипредизвикаха на импровизирано спортно състезание, в което се включиха голямачаст от учениците.

Гостите демонстрираха отлични спортни умения, ноподрастващите не им отстъпваха в атаките към футболната врата, посрещайки всекиотбелязан гол с огромни овации и ентусиазъм.Импровизираното спортнопредизвикателство породи идея в следващия футболен турнир през 2020 год. да сесформират и смесени отбори с участието на ученици от „Отец Паисий”, които даизиграят демонстрационна среща пред останалите участници.

Официалните гостиизненадаха малчуганите от специализираното училище с много спортнипринадлежности, пособия и екипи. Част от тях бяха предоставени и отръководството на футболен клуб „Ботев” – Пловдив. Самите гости получихаблагодарствена купа, пълна с късмети и малки подаръци за най-многобройнитеучастници в благотворителния футболен турнир – бургаските полицаи.

Припомняме Ви,че благотворителната проява се осъществи вспортна зала "Никола Петков" в к-с "Меден Рудник" в края на месец януари. В неяучастваха 25отбора, съставени от полицейски служители и работещи в Община – Бургас, Воененспортен клуб „Атия”, Териториална дирекция „Южна Морска“, „Пристанище“ ЕАД -Бургас, бургаския затвор, частния бизнес и футболнифенове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега