Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Дон Жуан" кани бургазлии в Операта

"Дон Жуан" кани бургазлии в Операта

Зимният сезон на Държавна опера – Бургас продължава с поредица вълнуващи заглавия, сред които и "Дон Жуан". През февруари зрителите ще могат да се насладят и на балета "Една нощ в Париж", а на Свети Валентин да съпреживеят опасната любов в "Манон Леско".

Зимният сезон наДържавна опера – Бургас продължава с поредица вълнуващи заглавия, сред които и "ДонЖуан". През февруари зрителите ще могат да се насладят и на балета "Еднанощ в Париж", а на Свети Валентин да съпреживеят опасната любов в"Манон Леско".

След кратка творческапочивка залата на Държавна опера - Бургас отново отваря врати смюзикъла "Службогонци". Вечно актуалната комедия на Иван Вазов,показваща ламтежите на мераклиите за държавна служба,  ще се играе този вторник (4 февруари), от19:00 часа. След това службогонците отсъпват място на романтиката. Точно на неяе подчинен и февруарският афиш.

На 7 февруарипрочутият прелъстител Дон Жуан  ще посетиБургас  след няколкогодишно "отсъствие",за да произнесе вечната си реплика за виното и жените като смисъл на живота.Веселата драма  на Моцарт ще се играеседмица преди Свети Валентин под режисурата на директора на Операта АлександърТекелиев. Същото представление ще бъде поставено  премиерно във Варна на 21 февруари.  

Следващото заглавие отафиша ще покаже през какво е готова да премине истинската любов.  Всички, които се чудят как да изненадатполовинките си за празника на влюбените, могат да ги заведат на "Манон Леско" от Джакомо Пучини. 

На 14 февруари,  на сцената на Бургаската опера,  ще властват страст, съблазън и опасни авантюри,благодарение на красивата Манон Леско. Манон е  млада жена, чиято съдба ерешена  - трябва да отиде в манастир, но вместо това се оказва в обятията наистинската си любов де Грийо...  докатопарите свършат. Безпаричието заличава роматиката от съзнанието й и тяизбира  заможния рентиер Жеронт дьоРавоа, за да разбере по-късно, че е направила грешка. Каква е развръзката -ще  можете да разберете на 14 февруари.

След фаталната любов евреме за лежерно настроение и  шансонитена Едит Пиаф. На 19 февруари балетът "Една нощ в Париж" ще пренесепубликата в атмосферата на френско вариете, с помощта  на красива хореография  и костюми. Балетът е по музика на Малер иРахманинов, като на сцената ще прозвучат най-известните  песни на врабчето на Париж - Едит Пиаф.

Цената набилетите  за представленията есъответно:  8, 10 и 12 лева, а заученици  - 6 лева. От Операта предлагат ивъзможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка.Пакетът „Фамилия”  включва 4 билета настойност всеки по 6 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега