Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Европроекти и реформи във всички сфери влизат в програмата на Златко Димитров

Европроекти и реформи във всички сфери влизат в програмата на Златко Димитров

Стратегия за реализиране на европейски проекти в полза на гражданите на община Несебър и реформи в здравеопазване, социална политика, образование и културата обяви кандидатът за кмет на ГЕРБ Златко Димитров пред над 300 симпатизанти в залата на читалище “Яна Лъскова” в Стария град Несебър.

Стратегия зареализиране на европейски проекти в полза на гражданите на община Несебър иреформи в здравеопазване, социална политика, образование и културата обявикандидатът за кмет на ГЕРБ Златко Димитров пред над 300 симпатизанти в залатана читалище “ЯнаЛъскова” вСтария град Несебър.

Официални гости на събитието бяха Димитър Бойчев и Иван Вълков, депутати от ГЕРБ, Иван Алексиев, кмет на община Поморие, д-р Галина Милена, началник „Съдебна медицина“. По време на събитието бяха представени и листата с 21 кандидати за общински съветници на партията.

“Нашата община е най-богатата в България. Но товане се усеща в ежедневнието на хората, няма съществена положителна промяна вживота ни. Пропуснати са толкова много възможности за привличане на европейскисредства и реализиране на проекти, от които хората да имат пряка полза. Нямапрозрачност на харченето на парите, които идват от нашите данъци”, категоричен бе ЗлаткоДимитров и допълни, че пропуснатите ползи са за инвестиции вобластта на изграждане на канализация, общински пътища и инфраструктура, коятода облекчава трафика и паркирането през активния летен сезон за туристите,както и да улесни местното население.

Възстановяване наздравните служби в по-малките населени места и осигуряване на постоянна грижачрез ангажиране на фелдшери и медицински сестри е основен приоритет в здравнатапрограма. Организиране на мащабни фестивали, които да подпомогнат наудължаването на туристическия сезон, е един от представените акценти в сфератана културата.

Ясен план за превръщането на община Несебър в национален центърза подготовка на кадри за туризма чрез организиране на практически стажовесъвместно с бизнеса, ранно професионално ориентиране на учениците от ПГ потуризизъм “ИванВазов” иоткриване на филиал на университет в Несебър, където желаещите да могат дапродължат образованието си, също влизат в програмата на кандидата за кмет.

Подпомагането на отглеждането на деца в общината дабъде базирано на цялостна и дългосрочна политика, а не само на еднократна помощпри раждане, предвиждат още мерките в програмата на Златко Димитров иобщинските съветници.Осигуряване нафинансиране по европроекти с приоритет подобряване на инфраструктура, общинскипътища, канализация, осветление, паркови пространства също е залегнало в плана.

Не на последно място кандидатът за кмет ще работи и залесен, бърз и удобен достъп на услугите за гражданите от получаването на копияна скици, през пускането и обработването на жалби, до регистрацията в бюрото потруда. Златко Димитров поема и ангажимент за изнесени приемни Час на кмета по всички населени меставсеки месец, за да докаже, че не е трудно хората да имат пряк контакт снего.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега