Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Една от последните заразени с коронавирус в Бургас e била диагностицирана със синузит в Англия

Една от последните заразени с коронавирус в Бургас e била диагностицирана със синузит в Англия

При завръщането си в Бургас симптоматиката й е продължила. Изследвана е в бургаската лаборатория, където установяват наличието на вируса.

Както вече Ви информирахме, четири са новооткритите случаи на Covid-19 в Бургаско. С това общият брой на заразените в региона достигна 18.

Една от пациентките е 35-годишна жена от Бургас, която се е върнала на 29 март от Англия. Тя получила симптоми още докато била в Обединеното кралство. В английска клиника обаче й поставили диагнозата "синузит".

При завръщането си в Бургас симптоматиката й е продължила. Изследвана е в бургаската лаборатория, където установяват наличието на вируса, съобщиха от кризисния щаб. Жената има две контактни лица – нейните родители, които са поставени под задължителна карантина.

Други два случая са на две жени – лекар и нейната сестра, и двете от Поморие. Кацнали са на 17 март с полет от Турция. Имали са едно контактно лице, който е под карантина.

Единственият хоспитализиран в Инфекциозно отделение на УМБАЛ – Бургас е 52-годишен мъж от Сунгурларска община, който се е върнал на 18 март от Франция. Имал е 3 контактни лица, които са поставени под домашна карантина.

В Инфекциозно отделение на УМБАЛ-Бургас са настанени четирима души, двама са настанени в инфекциозното отделение на болницата в Айтос – майка и дъщеря.

Направените проби в бургаската лаборатория от началото на пандемията досега са общо 214. В това число 12, които са били взети днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега