Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков, ДБГ: Няма втора ръка бургазлии

Живко Табаков, ДБГ: Няма втора ръка бургазлии

Кандидатът за кмет откри предизборни офиси в малките населени места в община Бургас.

Няма втора ръка бургазлии. С това послание кандидатът за кмет на "Движение България на гражданите" Живко Табаков откри предизборни офиси в малките населени места в община Бургас. Той, придружен с лицата от листата си за общински съветници, представи пред хората програмата, която може да промени живота на бургазлии в рамките само на 3 години. В офисите всички живеещи в населеното място ще могат да се запознаят с предизборната програма на ДБГ и ще имат възможност да кажат за своите проблеми и нужди.

Табаков бе категоричен, че през последните 12 години ГЕРБ е залагал на мащабни фасадни проекти и лустростване на Централна градска част, а крайните комплекси и квартали са били пренебрегвани. С тези си действия той даде ясен знак, че предизборната кампания не трябва да се води само по централните улици и площади, но и по кварталите и селата.

"Знаем, че малките хора не са важни за големите партии. Вече доказаха това, като не допуснаха в Бургас да има райониране и избираеми районни кметове. С избираемите районни кметове щеше да има повече ефективност, контрол и конкуренция в местното управление. Ние искаме по-ефективно управление, съобразено с нуждите на конкретния район, както и това гражданите да избират и контролират пряко повече длъжности и ще продължим да водим тази политика. Само така няма да имаме кметове-статисти, а качествени хора, които са запознати с проблемите на дадения район и имат желанието да работят съвместно с населението", каза Живко Табаков.

Откриването на офисите са само първата част от предизборните срещи на Табаков и кандидатите му от листата за Общински съвет с жителите на всички съставни селища и квартали в общината. Тепърва там ще се организират още мероприятия, като програмата за тях ще бъде обявена във Фейсбук страницата на Живко Табаков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега