Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Животът е безценен. Изследвай своя ХИВ статус!

Животът е безценен. Изследвай своя ХИВ статус!

По случай 1 декември – Световен ден за борба със СПИН, Отдел „Здравеопазване и превенции” в Община Бургас организира АНТИСПИН кампания под мотото „ЖИВОТЪТ Е БЕЗЦЕНЕН”.

По случай 1 декември – Световен ден за борба със СПИН, Отдел „Здравеопазване  и превенции” в Община Бургас организира АНТИСПИН кампания под мотото „ЖИВОТЪТ Е БЕЗЦЕНЕН”. Тя ще се осъществи с подкрепата на Национална програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” към Министерство на здравеопазването.

Партньори са още: РЗИ, Сдружение „Равновесие“, Сдружение „Доза обич“, Сдружение „Областен ромски съюз“, Сдружение „Каритас София-клон Бургас“, Общински младежки клуб „J.J.Cool A“, БМЧК, Бургаски детски младежки парламент, AIESEC  Burgas и др. Мероприятията в кампанията са свързани с превенция на рисковото поведение сред младите хора и стартират от 30.11.2012 г.  

30.11.2012 г. /петък/  

 - 10:30 ч. - 13:30 ч. Извършване на бързи и анонимни тестове за СПИН в мобилни медицински кабинети, разположени на възлови места в гр. Бургас: БСУ, Площад „Тройката”, Часовника. Мотивиране на гражданите да се възползват от услугите по доброволно и анонимно консултиране и изследване на своя ХИВ статус от екипите обучители на връстници.  

- 12:30 ч. - 13:30 ч. Паралелно раздаване на здравно-информационни материали, предпазни средства и червени лентички;  

- 12:30 ч. - 16:00 ч. Младежки форум “Нека чуем гласа на младите хора“ в Заседателната зала на Община Бургас, свързан с повишаване толерантността на младите хора към ХИВ-позитивните лица, намаляване на стигмата и дискриминацията и повишаване информираността им по темата ХИВ/СПИН.         

01.12.2012 г. /събота/   - 18:00 ч. Младежко огнено шествие в подкрепа на борбата срещу ХИВ/СПИН /от сградата на Община Бургас до сградата на Районен съд/; Запалване на традиционната огнена панделка пред сградата на Районен съд от екип обучители на връстници, граждани; Представяне на отличените проекти от общинския конкурс за мото на тазгодишната АНТИСПИН кампания, посветена на 1 декември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега