Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Журналист обвини Волен Сидеров, че го ритнал. "Атака": Лъжа е!

Журналист обвини Волен Сидеров, че го ритнал. "Атака": Лъжа е!

Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров е нападнал репортерa Лъчезар Лисицов днес в парламента, разказа самият журналист пред медиите. От партията обаче категорично отрекоха да има подобен инцидент.

Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров е нападнал репортерa Лъчезар Лисицов днес в парламента, разказа самият журналист пред медиите. От партията обаче категорично отрекоха да има подобен инцидент.

По разказа на Лисицов Сидеров се ядосал на журналистически въпрос и го издърпал в канцеларията на партията. Депутатът от “Атака“ Десислав Чуколов пък заключил вратата, като видял колко е ядосан Сидеров. Въпросът, който Лисицов искал да зададе, засягал пътуване на лидера на "Атака" с депутата от партията Деница Гаджева до Париж.

Лидерът на партията започнал да търси сметка на Лисицов за зададения въпрос. “Блъскаше ме и ми издърпа диктофона“, разказа репортерът. След малко Сидеров го изхвърлил от канцеларията. Лисицов се върнал след секунди, за да си поиска диктофона, от стаята излязъл  Сидеров, който го изритал в крака.

От партията изпратиха до медиите позицията си. Ето пълния текст без каквато и да е редакторска намеса:

"Репортерът Лисицов е служител на вестник „Десант”, сега работи за агенция „ПИК”, която е на Недялко Недялков, приближен до Алексей Петров. Алексей Петров заяви коалиционни намерения със СКАТ. Митьо Очите – Желязков, наркодилър, наскоро също заяви намерение да се яви на изборите коалиционно със СКАТ. Той е отправял и заплахи към мен, така че зад тази поръчка стои една мафиотска групичка, която иска да ме дискредитира и по този начин да ударят партия АТАКА.

Това е поредният такъв случай, има предистория.  Лисицов е поредният поръчков репортер. Валери Симеонов и СКАТ от три години водят война срещу Сидеров чрез черна пропаганда и лъжи. За някои от тези лъжи той вече го е осъдил. В тези лъжи влизат, че Сидеров има замъци в Монако, че има имоти на Сейшелските острови, че ходи по скъпи хотели, че има къща на Ривиерата и други глупости. От СКАТ Венцислав Тоцев,  Теодор Ангелов, сега и този Лисицов, всички те тичат след лидера на АТАКА и питат – вярно ли е, че имаш къща на Ривиерата, вярно ли е че ходиш на
 Сейшелските острови – и това е с цел психически тормоз. И това е поредният случай на такава провокация. Този момък днес се опита грубо и с агресия да влезе в парламентарната стая на АТАКА, блъскайки с крак, подпирайки вратата. Сидеров му обясни, че бърза, и че няма време сега за глупости и лъжи. А той започна да блъска вратата, след което Лисицов тръгна да се оплаква, че е пребит."

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега