Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха врачанин, участвал в банда за кражба на луксозни автомобили

Задържаха врачанин, участвал в банда за кражба на луксозни автомобили

Арестуваният е част от престъпна група, оперирала по Южното Черноморие. Автоджамбазите налитали предимно на луксозни возила, най-вече с от високия клас на BWM, "Audi" и др.

Служители на "Криминална полиция" към ОДМВР - Бургас задържаха 26-годишен врачанин при опита му да открадне автомобил. Арестуваният е част от престъпна група, оперирала по Южното Черноморие. Автоджамбазите налитали предимно на луксозни возила, най-вече с от високия клас на BWM, "Audi" и др.

26-годишният мъж е задържан в понеделник по обяд, на паркинг в близост до бл. 118 в ж.к. "Изгрев". Младият врачанин се опитвал да запали лек автомобил "BMW 320D" с немска регистрация. У него са открити ръкавици и ключ за запалването на колата.

Резултатите от разследването на силите на реда към момента сочат, че задържаният е работел заедно с други мъже от Враца. Групата пристигнала в региона за летния сезон. Избирали най-вече скъпи автомобили с чуждестранни регистрации, собственост на туристи, почиващи по Южното Черноморие.

Задържаният врачанин се специализирал в отнемането и укриването на автомобилите. По всяка вероятност те са транспортирани с регистрационни табели, откраднати от други коли. Задържането на младия мъж е в резултат на наблюдение на дейността му, извършванана територията на Бургаски регион от около месец.

По случая е образувано досъдебно производство, като се извършват действияпо разследването за установяване съпричастността на останалите врачанци впротивозаконното отнемане на близо 15 автомобила BMW, с чуждестраннарегистрация, висок клас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега