Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха двама варненци за кражба от автомобил, паркиран край плажа в "Сарафово"

Задържаха двама варненци за кражба от автомобил, паркиран край плажа в "Сарафово"

Арестуваните са криминално проявени и осъждани лица.

Бургаската полиция задържа двама варненци на 40 и 51 години за кражба от автомобил, паркиран на южния плаж в "Сарафово", извършена на 27-и август. Арестуваните са криминално проявени и осъждани лица, информират от ОДМВР - Бургас. Съдът им е постановил мерки за неотклонение "задържане под стража".

По данни на полицията, двамата са заподозрени в това, че са разбили и ограбили вещи от джип "Нисан Терано" със старозагорска регистрация. Двамата са установени часове след престъплението и задържани при опита им да напуснат област Бургас с лек автомобил "Дачия Логан". Арестът е осъществен от служители на РУ Поморие в района на разклона за с. Каменар.

При извършено претърсване в купето на ползвания от мъжете лек автомобил са намерени и иззети откраднатите от джипа „Нисан терано”: 550 лв., 110 турски лири, 15 купона за храна с номинал от 1 лв. и един купон за храна с номинал от 2 лв., собственост на семейство старозагорци. Открити са и три мобилни телефона, само в един от които е имало СИМ-карта.

Допълнително са проведени разпити на свидетели и разпознаване на лицата. Иззети са записи от камери за видео-наблюдение от видеоцентъра при Община Бургас. Първоначално двамата варненци са задържани за срок от 24 часа със заповед за полицейско задържане, а впоследствие след повдигане на обвинение за извършено престъпление по чл. 195 ал. 1 т. 4 от НК, мярката им на задържане е удължена за срок от 72 часа.

Работата по случая продължава от служители при Пето Ройонно управление - Бургас и служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега