Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна изграждането на скейтпарк в поморийския кв. "Св. Георги"

Започна изграждането на скейтпарк в поморийския кв. "Св. Георги"

Съоръжението ще се намира между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец”.

В пространството между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец” скоро ще бъде изграден дългоочакваният от стотици поморийски деца скейтпарк. Първата копка беше направена днес от кмета на община Поморие Иван Алексиев, президента на Ротари клуб – Поморие Даниела Андреева – Кремов и представители на фирмата изпълнител.

На церемонията присъстваха много от младежите, които преди три години заявиха желанието си да бъде изградена подобна площадка. Водени от влечението си към игрите на открито и високия адреналин, през 2016 г. малките спортисти бяха подготвили и подписка в тази насока, включваща имената на десетки техни връстници.

"Деца, вие сте основната причина да го има този скейтпарк. Поздравявам ви за това, че отстоявате своите интереси и за това, че не се поколебахте да дойдете при мен, за да ги представите и защитите. Този успех е изцяло ваш!" Това каза кметът Иван Алексиев и представи на младежите чертежа на бъдещата площадка.

Тя ще разполага с рампи и други специални съоръжения, на които всеки желаещ ще може усъвършенства своите трикове с тротинетка, скейтборд, ролкови кънки и велосипед. Средствата за изграждането са осигурени от Община Поморие, а идейният проект е дарение от Ротари клуб – Поморие. Срокът за изпълнение е 3 месеца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега