Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна китайската година на металния плъх

Започна китайската година на металния плъх

Плъхът е първият знак в зодиакалната система на Китай и като такъв ще донесе духа на новото начало и възраждането.

Китай и редица други азиатски страни посрещнаха Лунната Нова година. Според източната традиция, тя ще премине под знака на плъха.

Според източното летоброене, през януари 2020-а ще настъпи 4717-ата година от китайския календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Годината на плъха ще продължи до 11 февруари 2021-ва.

Плъхът е първият знак в зодиакалната система на Китай и като такъв ще донесе духа на новото начало и възраждането. Плъхът се възприема като символ на добротата и щедростта. Родените под този знак са интелигентни, оптимистично настроени, учат бързо, жънат лесно успехи, но се задоволяват и със скромен живот, не са сребролюбци, а търсят хармонията.

Представителите на зодия плъх имат око за детайлите и вътрешен порив към съвършенство. Работят по-добре сами, отколкото в екип, но за сметка на това са внимателни в процеса и често реализират докрай идеите си.

Елементът на новата година на плъха е метал. Според древното изкуство фън шуй, той се асоциира с устойчивостта, приемствеността и споделеността в обществото. Цветовете, свързани с него, са бяло, сиво и златно.

Елементът, свързан силно с плъха, е водата, най-силно предавана чрез нюансите на синьото. Според фън шуй, за да уравновесим силите на спокойствие, действащи от страна на зодиакалния период, тази година трябва да заложим на нюансите на зелено, жълто и червено.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега