Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И тази година "Движение Гергьовден" събира бургазлии на курбан

И тази година "Движение Гергьовден" събира бургазлии на курбан

И тази година, за тринадесети път, "Движение Гергьовден" събира бургазлии на празничен курбан по случай патронния си празник - Гергьовден. На 6 май, петък, от 11 часа, на алеята пред ресторант „Воденицата“ в Морската градина по традиция ще ухае на джоджен и агнешко.

И тази година, за тринадесети път, "ДвижениеГергьовден" събира бургазлии на празничен курбан по случай патронния си празник -Гергьовден. На 6 май, петък, от 11 часа, на алеята пред ресторант „Воденицата“в Морската градина по традиция ще ухае на джоджен и агнешко.

Събитието отновоще бъде съпроводено с благотворителна инициатива - всеки, който желае, ще можеда дари сума по избор в полза на дете с детска церебрална парализа.Отговорник закурбана тази година ще бъде лидерът на Движението - Драгомир Стефанов, койтолично ще координира разливането на чорбата. За асистенти Стефанов е избрализвестните с богатия си курбанджийски опит Георги Маринчев и Стефан Цинцарски.

Организаторитеса убедени, че единственото фатално, което може да стане на тази 13-тагодишнина, е да свърши курбанът преди да са свършили хората, затова съветватвсеки, който иска да опита, да не закъснява.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега