Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев с приз за "Инвеститор в спортни таланти на България за 2015"

Иван Алексиев с приз за "Инвеститор в спортни таланти на България за 2015"

Кметът на община Поморие Иван Алексиев получи приз за "Инвеститор в спортни таланти на България за 2015". Това се случи на официалната церемония по обявяване на "Най-добрия град за живеене в България".

Кметът на община Поморие Иван Алексиев получи приз за "Инвеститорв спортни таланти на България за 2015". Това се случи наофициалната церемония  пообявяване на "Най-добрияград за живеене в България".

Насъбитието присъстваха министри, кметове и представители наноминираните областни и общински администрации в страната. Лично министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчинаградата на кмета Алексиев и обясни, че тази висока оценка е резултат отусилията, които Община Поморие е инвестирала в развитието на спорта и спортнатаинфраструктура на града и съставните селища.

„Благодаря за това признание, защото Поморие е спортен гради това е нашият общ успех – успех на Общината и нейните граждани. Спортът есоциален феномен, ето защо аз и екипът ми инвестираме време и грижи в тазинасока. В Поморие развиваме над 20 различни видове спорт, като обхващаме инай-малките в детските градини. В общинските спортни клубове не се плащат такси, за да могатв тях да спортуват все повече млади таланти, а родителите им да знаят къде са ида бъдат спокойни, че децата се учат на спортен хъс, отборен дух и дисциплина”,коментира кметът Иван Алексиев и добави „Благодаря лично на премиера Бойко Борисови на правителството за това, че се отделят все повече средства за развитието намладото поколение и спорта в България.”

Освен приза "Инвеститор в спортни таланти на Българияза 2015" и победителя в класацията за „Най-добър град за живеене”, нацеремонията бяха обявени награди и в още няколко категории, класирани следанкетата на Дарик радио и читателската класация на вестник „24 часа”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега