Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Издават Европейска заповед за арест на обвиняем по дело за опит за убийство

Издават Европейска заповед за арест на обвиняем по дело за опит за убийство

Съдът обяви подсъдимия за национално и международно издирване със съдействието на Интерпол.

Издирването на Даниел Пешев, подсъдим за опит за убийство, продължава. Тъй като по последни данни обвиняемият се намира в Кралство Дания, по делото бе решено издаването на Европейска заповед за арест, като съдът определи мярка за неотклонение на Пешев - "задържане под стража". Съдът обяви подсъдимия за национално и международно издирване със съдействието на Интерпол.

Припомняме Ви, че Даниел Пешев е привлечен като обвиняем за опит за умишлено убийство на бургазлия. Според обвинителния акт, подсъдимият е нанесъл седем прободни рани на жертвата си, като единствено навременната медицинска помощ е спасила потърпевшия. Деянието е класифицирано като предумишлено, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Случаят е регистриран през август 2005 година. Миналата седмица Окръжният съд спря производството по делото до откриването на обвиняемия, тъй като счете, че продължаването на делото в отсъствието на подсъдимия ще затрудни разкриването на обективната истина.

В заседание вчера бе констатирано, че спрямо него няма наложена мярка за неотклонение, което пречи на неговото осигуряване пред съда. Бургаският окръжен съд определи спрямо обвиняемия Даниел Пешев да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“, за да бъде изготвена Европейска заповед за неговия арест.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега