Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво ни вещаят звездите през новата 2016-а?

Какво ни вещаят звездите през новата 2016-а?

Броени часове ни делят от Новата 2016-а година. Всеки от нас вече крои планове и си пожелава през следващите 12 месеца да бъде здрав, щастлив, да постигне мечтите си. За тези, които се уповават на звездите, астролозите разкриват, че 2016-а ще бъде наистина успешна, но за тези, които усърдно работят и се стремят към целите си.

Броени часове ни делят от Новата 2016-а година. Всеки от нас вече крои планове и си пожелава през следващите 12 месеца да бъде здрав, щастлив, да постигне мечтите си. За тези, които се уповават на звездите, астролозите разкриват, че 2016-а ще бъде наистина успешна, но за тези, които усърдно работят и се стремят към целите си. Късметът и талисманите няма да са Ви от голяма полза през годината.

Следващите 366 дни (2016-а е високосна година) ще преминат под знака на работата в екип, научните открития и прогреса. Възможни са съдбовни събития и сериозни обрати, които ще превърнат новата година в динамично време с множество възможности пред човечеството, твърдят астролозите от портала "Horoscope".

Ето и какво вещаят звездите за отделните зодии:

Енергия за нови начинания ще се влее във вените на Овните още в началото на 2016-а. През пролетта те ще срещнат някои спънки, които ще изпробват тяхното търпение и упоритост. Юпитер вещае нова работа, повишение или физическо здраве. В началото на есента пък се очаква бурно развитие в любовния живот и дори предпоставки за брак или деца.

За Телците новата 2016-а ще премине под знака на любовта, креативността и спорта. Представителите на този знак ще се изправят пред много приключения и промени в личен план. През пролетта Меркурий ще Ви позволи да въведете необходимите промени у себе си и в живота си.

Близнаците ще трябва да се съсредоточат върху усилията да се задържат на крака и да посрещнат смело новите удари на съдбата, но през втората половина от годината звездите ще се подредят във Ваша полза. Проблемите в семейството и личния живот ще се наредят, а в края на годината ще заздравите и любовния си живот.

Представителите на зодия Рак ще се радват на една безоблачна година в личен план. Любовната половинка ще Ви поставя на първо място, а между Вас и близките Ви ще цари хармония. През пролетта ще се открият нови възможности за личностно и професионално израстване.

През 2016-а Лъвовете по-добре да се освободят от негативните емоции, да вършат това, което обичат, и да показват повече от истинската си същност пред околните, съветват астролозите. През пролетта Марс ще Ви помогне да забавите темпото и да се съсредоточите върху важните неща. В рамките на следващите 12 месеца може да се окажете обект на опити за помрачаване на успехите, но ще се справите с тях, стига да вярвате в себе си.

Една бляскава година на идеи, чар и успехи очаква Девите. Не се страхувайте да превръщате тези идеи в реалност - това може да Ви донесе само позитиви. През есента може да се отворят нови хоризонти в професионален план - отваряйте си очите на четири. Към края на годината ще се радвате на успех и много възможности.

За Везните 2016-а ще бъде късметлийска година. Заложете на талантите си, за да отворите пътя на близки и приятели. В употреба ще влязат и уменията Ви да общувате с хората. През април и май ще срещнете нови хора, с които да създадете близки отношения. Тези познанства ще Ви бъдат от полза и в личен, и в професионален план.

Скорпионите ще имат възможността да съборят всички прегради, които им пречат да вървят напред. Изчистете ума си и призовете всичките си сили, за да постигнете целите си. Запасете се с търпение и толерантност, за да разрешите повече проблеми, отколкото да създадете. Най-продуктивното Ви време ще бъде през май.

2016-а е подходящото време за Стрелците да усвоят нови умения, да развият талантите си и да усъвършенстват уменията си. Това е една добра година за нов или опреснителен курс. Юпитер ще забави темпото Ви в началото на годината, но през пролетта Ви очакват нови възможности, стига да подходите внимателно и креативно. През септември Ви очаква и романтичен епизод.

Козирозите ще имат възможността да постигнат много, като приложат типичната си тактика: бавно и усърдно гонене на целите без никакъв вариант да се откажат. Успехите няма да означават само пари и престиж, но и лично удовлетворение. Най-успешен ще бъде януари.

Водолеят също ще получи много похвали и внимание за успехите си, ако работи усърдно. Ще Ви навестяват брилянтни идеи, дори понякога на пръв поглед да Ви се сторят неприложими и неизпълними. Доверете се на себе си. Любовта и социалният Ви живот също ще процъфтят през 2016-а.

За Рибите астролозите вещаят, че успехите им все ще се случват пред широка публика, при това ако работят в екип. В началото на годината Ви се очертава да разширите кръга на познанствата и приятелствата си. През пролетта ще срещнете непознати хоризонти, но ако имате вяра в себе си и капка смелост, ще пожънете успехи. Лятото Ви ще започне със спокойствие и душевен мир.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега