Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Камелия Тодорова и Биг бенда на БНР закриват "Джаз в Бургас"

Камелия Тодорова и Биг бенда на БНР закриват "Джаз в Бургас"

Последният ден от фестивала "Джаз в Бургас" ще бъде запомнящ се, обещават организаторите. Акцентът в програмата ще бъде концертът на джаз примата Камелия Тодорова и Биг бенда на Българско национално радио от 20.00 часа на Летния театър в Морската градина.

Последният ден от фестивала "Джаз в Бургас" ще бъде запомнящ се, обещават организаторите. Акцентът в програмата ще бъде концертът на джаз примата Камелия Тодорова и Биг бенда на Българско национално радио от 20.00 часа на Летния театър в Морската градина. Под диригентската палка на Антони Дончев зрителите ще чуят емблематични заглавия като "Миш-Маш" и "Пътят към голготата", последвани от "Birdland", "Sticks and stones", "From Tompkins square" и много други.

Освен това, на 13-и юли от 18.30 часа, летния концерт "Cinema" ще създаде истинска еуфория на острова "Света Анастасия". Музикалният проект на Мирослава Кацарова, акомпанирана от Мирослав Турийски на пиано и Младен Димитров на перкусии, ще пресъздаде запомняща се музика от филми, които са се превърнали в класика.

Идеята зад концерта е да се предадат посланията на кинолентите "Buena Vista Social Club" , "Криле на желанието", "Един мъж и една жена", "Черният Орфей", "Бразилия" и др., чрез незабравими мелодии, които обещават да трогнат, разтърсят, вдъхновят и зарадват посетителите на острова.

Въпреки, че джаз фестивалът приключва, музикалните изживявания за любителите на стила не спират до там. От 29 до 31 юли в Бургас "The Golden Project",  "Soulization vs Fingertone" и триото от Ню Йорк "Sound Underground" ще създадат много весели джаз спомени за всички бургазлии и гости на града.

Фестивалът "Джаз в Бургас" стартира утре с откриването на две изложби и концерт на Бургаския духов оркестър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега