Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: Бедственото положение остава в сила

Отвориха пътя Бургас-Варна
Кметът Николов: Бедственото положение остава в сила

"Бедственото положение остава в сила. Все още има наводнени къщи. Има паднали дървета, стълбове, елементи от сгради и рекламни съоръжения. Спешните екипи продължават с отводняването на пътища и домове. Бедственото положение ще остане в сила, докато не се справим с извънредните ситуации!" Това съобщи за PoligrafF.net кметът на Бургас - Димитър Николов.

"Бедственото положение остава в сила. Все още има наводнени къщи. Има паднали дървета, стълбове, елементи от сгради и рекламни съоръжения. Спешните екипи продължават с отводняването на пътища и домове. Бедственото положение ще остане в сила, докато не се справим с извънредните ситуации!" Това съобщи за PoligrafF.net кметът на Бургас - Димитър Николов.

"Продължаваме да следим нивата на водите. Затворен остава пътят към “Долно Езерово”, както и „Меден рудник“ – с. Твърдица, заради водите на Мандренското езеро. Следим и нивото на езерото Вая. Ако то се покачи с още 10 сантиметра имаме готовност да затворим и пътя за Меден рудник", допълни градоначалникът.

От Областна управа съобщават, че към 18 часа няма данни за бедстващи и пострадали хора в Бургаско. Щетите от днешните проливни дъждове са имуществени. Отворени за движение са пътищата Бургас - Варна, Бургас - Ямбол, Шумен - Карнобат. По направлението Варна - Бургас е въведено ограничение единствено между Ахелой и Поморие, като алтернативният маршрут е през Каблешково, в обратна посока от Бургас за Варна, пътят е отворен без ограничения.

Остава затворен пътят Айтос - Провадия. Във всички общини се работи по отводняване на залетите участъци. Екипи на ЕВН работят по отстраняване на аварии в село Велика, община Царево, селата Евринозово, Младежко и частично в гр. Малко Търново, община Малко Търново. Проблеми с електрозахранването има още в община Камено, както и в селата Ясна Поляна и Ново Паничарево, община Приморско.Екипи са на място. Все още трудно е придвижването по пътя Зидарово - Димчево, като алтернативния маршрут е през с. Извор, затруднено е движението и в района на с. Приселци, община Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега