Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: Приемането на Бюджет 2014 гарантира стабилността ни

Кметът Николов: Приемането на Бюджет 2014 гарантира стабилността ни

Общината е финансово стабилна и нямаме никакви просрочени плащания към нашите контраген, това заявява в позицията си по повод Бюджет 2014 кметът Димитър Николов.

Общината е финансово стабилна и нямаме никакви просрочени плащания към нашите контраген, това заявява в позицията си по повод Бюджет 2014 кметът Димитър Николов. Ето какво коментира още кметът:

Бюджет 2014 на Община Бургас вече е факт. Благодаря на всички съветници, които го подкрепиха, както и на тези, които направиха предложения или пък отправиха критики. Уверявам ги, че ще бъдат взети под внимание, защото различните гледни точки са полезни за развитието на Бургас.

Приемането на Бюджет 2014 гарантира стабилност във всички сфери на обществения живот в града - здравеопазване, социални дейности, образование, култура, екология, инфраструктура. Той е грижа за социално уязвимите и едновременно с това сериозен стълб за икономическо развитие. И тази година Бюджетът от 325 млн. лв. е съставен основно от привлечени средства по европейски проекти.

Бургас продължава да бъде първенец при усвояването на европейски средства в страната, което ни позволява не със собствено, а с преобладаващо външно финансиране да развиваме града си и да го правим  все по-привлекателен. С Бюджет 2014 Община Бургас се превръща в най-големия инвеститор и работодател в региона.  

Искам да уверя бургазлии, че Общината е финансово стабилна и нямаме никакви просрочени плащания към нашите контрагенти, а те са стотици фирми, даващи работа на хиляди хора.Призовавам представителите на политическите партии да не позволяват предстоящата предизборна кампания да ги отклони от общата мисия за развитието на града. Вярвам, че както досега всички заедно ще продължим да следваме голямата цел - все повече да приближаваме Бургас до стандарта на модерния европейски град!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега