Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Колцентърът на НАП ще работи с удължено работно време

Колцентърът на НАП ще работи с удължено работно време

До края на данъчната кампания (30 април 2014 г.) информационният център на НАП ще работи с удължено време. Експертите на Агенцията ще приемат обаждания и запитвания на телефон 0700 18 700 от 8,30 до 18,30 ч., всеки работен ден. На телефона на информационния център на НАП 0700 18 700 гражданите и представителите на фирмите могат да получат съвет за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски.

До края на данъчната кампания (30април 2014 г.) информационният център на НАП щеработи с удължено време. Експертите на Агенцията ще приемат обаждания изапитвания на телефон 0700 18 700 от 8,30 до 18,30 ч., всеки работен ден. На телефона на информационнияцентър на НАП 0700 18 700 гражданите и представителите на фирмите могат даполучат съвет за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски.

Избирайки номера, клиентите на НАП могат да ползват и автоматичните услуги,които не изисква разговор с оператор и са достъпни 24 часа в денонощието, 7 днив седмицата, а именно проверка на здравен статус, справка за регистрация по ДДСи др. Обаждането към телефон 0700 18 700 е на цената на стандартен разговор взависимост от съответния абонаментен план. Запитвания клиентите могат даизпращат и на имейл адрес infocenter@nra.bg.   

От НАП напомнят още, че остават дваработни дни до изтичането на крайния срок - 31 март, за подаване на годишнитедекларации за облагане с корпоративни данъци. 184 000 декларации за облагане с корпоративниданъци са подадени по електронен път, подписани с електронен подпис, до тозимомент в НАП.31 март е и крайният срок, вкойто трябва да се плати дължимият корпоративен данък, след приспадането нанаправените авансови вноски. Фирмите, които подадат декларациите си поелектронен път ползват 1% отстъпка от дължимия годишен корпоративен данък (ноне повече от 1000 лв.). 

Тази отстъпка сеползва, само ако и данъкът е внесен в срок до 31 март 2014 г. Плащането назадължението към хазната може да стане във всяка банка с попълване на вноснабележка за плащане към бюджета. Други вариант за плащане са с пощенски записили чрез интернет.Образец на декларацията заоблагане с корпоративни данъци може да бъде намерен на интернет страницата – www.nap.bg, както и във всички офиси на Агенцията в страната.

Презтази година всички фирми, които са извършили сделки със свързани лица или слица от юрисдикции с преференциален данъчен режим или са страна по търговски ифинансови взаимоотношения с такива, както и ако са извършили  скрито разпределение на печалбата, са длъжнида попълнят и подадат приложение 4 от декларацията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега