Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Контрабандни цигари в тайници на 4 ТИР-а откриха на Лесово

Контрабандни цигари в тайници на 4 ТИР-а откриха на Лесово

1 100 кутии контрабандни цигари в тайници на четири ТИР-а с чуждестранна регистрация откриха митническите инспектори на митнически пункт Лесово.

1 100 кутии контрабандни цигари в тайници на четири ТИР-а с чуждестранна регистрация откриха митническите инспектори на митнически пункт Лесово. Камионите са превозвали различни търговски стоки и трикотажни изделия от Турция. При извършените митнически проверки се оказва, че освен декларираните стоки в камионите има и цигари. Те са били укрити във фабрични кухини в ремаркетата и шофьорските кабини, превърнати в тайници.

Съставени са четири акта по Закона за митниците. Един от нарушителите е турски гражданин, а трима са румънски граждани. Осем опита за контрабанден внос на цигари от Турция, укрити в тайници на камиони и леки автомобили, са пресечени от митническите инспектори на Лесово само през последните дни.

Иззети са 28 120 къса / 1 406 кутии/ цигари без акцизен бандерол и около 7 кг. нарязан тютюн за цигари. 20 са пресечените опити за контрабанден внос на цигари във все по-необичайни тайници по двигатели и купета на автомобили, разкрити от митническите служители на граничните пунктове в Лесово и Малко Търново в рамките на последния месец. 16 от нарушителите са български граждани, четирима са чуждестранни граждани.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега