Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Концерт на самодейни състави сложи край на предизборната кампания на ГЕРБ в Поморие

Концерт на самодейни състави сложи край на предизборната кампания на ГЕРБ в Поморие

Спектакълът бе под надслов „Заедно за Поморие“.

С концерт на самодейните състави, под надслов „Заедно за Поморие“, ГЕРБ официално закри предизборната си кампания в Поморие.  

„Искаме да продължим развитието на нашия град и община с ясната мисъл за бъдещето на нашите деца, с мисълта за спокойствието на нашите родители днес и с мисълта за нашето прекрасно утре. Благодаря ви, че през тези 30 дни вие отново ни подкрепихте, защото залите бяха пълни, а всичко което казахте беше с свързано с развитието на Поморие и общината. Гласувайки с №43, на 27 октомври, за кмет на община, кметове на населени места и общински съветници, отново заедно ще продължим да развиваме нашия прекрасен град и община“, каза кандидатът за трети мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев.

„Нашите кандидати за общински съветници бяха във всяко едно населено място и се запознаха с желанията и очаквания на жителите на общината. Подкрепете ни, защото в общинския съвет трябва да има знаещи, можещи и открити хора“, призова водачът на листата и общински координатор на ГЕРБ Поморие Адам Адамов.

Освен за кмет на община Поморие, ГЕРБ издигна кандидати за кметове на гр. Ахелой, гр. Каблешково, с. Бата, с. Горица, с. Гълъбец и с. Порой.

"Няма нужда от много думи за досегашния кмет на Поморие Иван Алексиев и неговия екип. Защото всичко, което са направили, се вижда и е в полза на жителите на общината. Нека промяната продължи и Поморие се развива като европейско и добро място за живеене. Заедно можем повече!" С тези думи областният координатор и депутат от ПП ГЕРБ Димитър Бойчев подкрепи кандидатите.

На събитието присъства и народният представител Ася Пеева. „В неделя Поморие ще избере своите следващи четири години. Но това няма да бъде изборът за промяна, защото Поморие избра промяната преди осем години. В неделя ни предстои да преместим с един час времето напред, но и ще имаме възможност да ускорим развитието на Поморие 43 пъти. Бъдете активни за успеха на Поморие“, каза тя.

Впечатлен и развълнуван от изпълненията на самодейните състави, кандидат-кметът Иван Алексиев закри представлението с думите: „Благодаря на всички участници в този прекрасен концерт, който е и завършек на нашата кампания. По този позитивен начин премина и цялата ни кампания. Благодаря на всички, с които се срещнахме за това, че през този един месец ни заредихте с вашата позитивна енергия. Тази позитивна енергия, която носим и ние и с която ще продължим да променяме Поморие и община Поморие. Благодаря Ви! Вярвам Ви! И съм убеден, че в неделя, с номер 43 ще продължим напред".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега