Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Крадецът на хамбургери обрал и таксиметров шофьор

Крадецът на хамбургери обрал и таксиметров шофьор

Криминално проявеният 30-годишен бургазлия отказал да плати за таксиметров превоз и вместо това прибрал оборота на водача.

Крадецът на хамбургери, който нападна доставчик на храна с пистолет, е отговорен и за обира на таксиметров шофьор, показват резултатите от разследването на полицията. Оказва се, че по-рано тази седмица криминално проявеният 30-годишен бургазлия отказал да плати за таксиметров превоз и вместо това прибрал оборота на водача.

Припомняме Ви, че мъжът бе задържан с помощта на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР – Бургас, след като причака доставчик на хамбургери и прибра храната без да плати, заплашвайки разносвача с пистолет. В резултат от допълнителните действия, полицаите откриха, че същият човек е отговорен и за друго криминално деяние.

В малките часове на 3-и април той се качил в такси, но след като пристигнали на уговорения адрес - ул. "Цар Асен" 1, клиентът отказал да плати. Вместо това взел от 30-годишния шофьор дневния оборот в размер от 150 лева. Установени са свидетели на престъплението, предават от ОДМВР.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас, на чиято територия е извършена кражбата на оборотната сума пари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега