Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кристиян Киров завърши шести на Световното по джетски в Тайланд

Кристиян Киров завърши шести на Световното по джетски в Тайланд

Единствения българин на Световното по джетски в Тайланд – Кристиян Киров завърши на шесто място в крайното класиране в дисциплината Novice Stock. Бургазлията имаше сериозни проблеми със своя джет почти през цялото първенство, но това не му попречи да се представи много по-успешно и да подобри класирането си от миналата година, когато завърши на 13 място.

Единствения българин наСветовното по джетски в Тайланд – Кристиян Киров завърши на шесто място вкрайното класиране в дисциплината Novice Stock. Бургазлията имаше сериозни проблеми със своя джетпочти през цялото първенство, но това не му попречи да се представи многопо-успешно и да подобри класирането си от миналата година, когато завърши на 13място.

В Мото 1 за Киров проблемитезапочнаха още преди старта, като само няколко минути преди да бъде даденоначалото, джета на българина отказа да запали и само светкавичната реакция намеханиците на СК „Съни Бийч Джетски Рейсинг“ помогна проблема да бъдеотстранен. В този първи старт Киров завърши на 8 място. Същия ден при старта наМото 2 нещата седяха по коренно различен начин. Успешен старт и много доброкаране изпратиха нашия пилот на 2 място в това Мото, а тази позиция му осигуричетвърто място в генералното класиране след първия ден.

През следващите два дни обачепроблемите отново застигнаха българския отбор. В Мото 3 само секунди следстарта джетът на Киров получи повреда, която отне половината от мощността намашината. Все пак той не се отказа и продължи да се бори. В средата на гонкатапилот, който се движеше пред Киров пада от своя джет, само на 2-3 метра предвръхлитащия го българин. Киров реагира светкавично и успя да избегне удар стялото на пилота, но за жалост се блъсна в неговия джет и след това падна въвводата. Все пак намери сили и успя да финишира на 8 място.

Ситуацията се повтории при последния старт в Мото 4, като този път проблема с машината на българинане му позволи да стигне до финала. В крайна сметка от всички четири стартаКиров събра общо 140 точки и това му отреди 6 място в крайното класиране.

Шампион в тази дисциплина стана кореецът Ким, който показа най-стабилно караневъв всичките стартове и завърши с актив от 205 точки.Кристиян Киров е убеден, че аконе бяха всичките проблеми с неговия джет, той е щял да се класира в тройката,но път това му дава още по-сериозна амбиция да се върне в Тайланд след еднагодина и да покаже силата на непримиримия български дух.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега