Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Куката идва в Бургас на 22 януари с моноспектакъла "ВИП"

Куката идва в Бургас на 22 януари с моноспектакъла "ВИП"

След 20 годишно отсъствие от театралната сцена, Мариан Вълев ударно се завръща в театъра с постановката „ВИП“, продуциран от АРТИШОК. Прави го така, както умее единствено той – хитово и зверски любопитно. Премиерата на спектакъла в Бургас ще се състои на 22 януари от 19 часа в залата на ДНА.

След 20 годишно отсъствие от театралната сцена, Мариан Вълев ударно се завръща в театъра  с постановката „ВИП“, продуциран от АРТИШОК. Прави го така, както умее единствено той – хитово и зверски любопитно. Премиерата на спектакъла в Бургас ще се състои на 22 януари от 19 часа в залата на ДНА.

Моноспектакълът „ВИП“ е по текст на нашумелия и вече утвърден автор Ерик Богосян. Оригиналното заглавие на пиесата е - “Wake Up and Smell the Coffee”. До сега моноспектакълът се играе под огромен интерес на световните сцени, но както се досещате - Мариан Вълев му придава онази емоционалност и неподправен стил, заради която го обичаме.

„ВИП“ комбинира стихийния талант на Мариан Вълев и драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин. Най-любопитното е, че за първи път в кариерата си Мариан Вълев участва в моноспектакъл. Актьорът се изправя сам на сцената и приканва публиката да се впусне в приключението, на което го отвежда гениалния текст. Именно на Ерик Богосян дължим шедьовъра „Секс, наркотици и рокенрол“, който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години.

Във „ВИП“ - комедията и драматичните прозрения се редуват, сместват и доизграждат. Измежду множеството усмивки се прокрадват сериозни изводи и проблеми, за които всеки от нас е търсил изход. Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян.

След„ВИП“, катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран. Актьорът вече спечели уважението, одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционална откровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то не само със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои, в които се превъплъщава. Първо ни накара да потръпнем от ужас с образа на Синатра от „Лов на дребни хищници“.

След което с лекота плени любовта на публиката с ролята на Куката в култовия сериал „Под прикритие“. И все пак той не е Куката от „Под Прикритие“, и Красавеца от „Граница“ не е, не и Синатра от „Лов на дребни хищници“ – той е Мариан Вълев и ви кани на първия моноспектакъл в кариерата си.  

БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРАТА В БУРГАС НА КАСАТА НА ДНА И НА ТЕЛЕФОН 0894/898-098

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега