Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лефтеров: Нагласена атака цели да ни изкара от изборите в Несебър

Лефтеров: Нагласена атака цели да ни изкара от изборите в Несебър

„Нагласена атака цели да ни изкара от изборите в Несебър. Срещу нас се използват фирмени документи, които не представляват никакво доказателство, уличаващо мен или колегите ми в купуване на гласове. „Движение 21“ никога не се е занимавало и не се занимава с изборна търговия“. Това заяви водачът на листата на „Движение 21“ в Несебър - Константин Лефтеров за “PoligrafF“.

„Нагласенаатака цели да ни изкара от изборите в Несебър.Срещу нас се използват фирмени документи, които не представляват никакводоказателство, уличаващо мен или колегите ми в купуване на гласове. „Движение21“ никога не се е занимавало и не се занимава с изборна търговия“. Това заяви водачътна листата на „Движение 21“ в Несебър - КонстантинЛефтеров за “PoligrafF“.

Както вечеВи информирахме, броени дни преди вота, ЦИК даде разрешение за привличане изадържане като обвиняем по досъдебно производство на кандидата за кмет наНесебър – Николай Димитров.  Наред снего, прокуратурата получи и зелена светлина да задържи Константин Лефтеров икандидата за кмет на с. Свети Влас на „Движение 21“ – Атанас Япаджиев. Разрешениее дадено и за задържането на Петър Тодоров и Георги Георгиев от листата на „БСПза България“.

Припомняме Ви, че и двете формации застанаха зад кандидатурата наДимитров. За моментаняма информация по какви обвинения работят от прокуратурата. Неофициално обачесе твърди, че става дума за изборна търговия. Властите все още не са обявили скакви доказателства работят и дали изобщо има такива.

От „Движение 21“ вече сасе свързали с адвокати, които са на мнение, че се касае за черен PR.„Ние не сезанимаваме с такива неща. Имаме своите предположения откъде идва атаката, но несмятаме, че последните дни преди вота са време, в което да отправяме каквито ида било недоказани обвинения срещу когото и да било. Това ни посъветваха иадвокатите ни. Ще играем честно докрай“, допълни Лефтеров.

Всичкикандидати за общински съветници от „Движение 21“ изразиха явната си подкрепа изастават зад гърба на водача на листата Константин Лефтеров и кандидата за кметна Свети Влас Атанас Япаджиев, както и на всички засегнати от разразилия сескандал.

„Избирателитеса интелигентни хора, които станаха свидетели на грозен опит за дискредитиранена кандидати чрез механизми, които са не само неморални, но и престъпни. Ниеводим чисто човешка, нормална кампания, без да петним останалите кандидати. Отповечето от тях получихме същото отношение, което ни кара да вярваме, чепозитивната и градивна кампания е възможна, а черният PR е само знак забезсилие", коментираха от „Движение 21“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега