Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лястовички с послания за правата на детето ще "кацнат" в центъра на Бургас

Лястовички с послания за правата на детето ще "кацнат" в центъра на Бургас

Хартиени лястовички с послания за правата на детето ще "кацнат" върху дърво в центъра на Бургас този петък от 10 часа. Инициативата е част от кампания на Държавната агенция за закрила на детето и в нея ще се включат учениците от ОУ "П. Р. Славейков" - Бургас.

Хартиени лястовички с послания за правата на детето ще "кацнат" върху дърво в центъра на Бургас този петък от 10 часа. Инициативата е част от кампания на Държавната агенция за закрила на детето и в нея ще се включат учениците от ОУ "П. Р. Славейков" - Бургас.

Съвета на децата, заедно със свои връстници от Бургас, София и още 4 областни града, ще украсят "Дърво на правата на децата" на 20-и ноември. Пловдив, Варна, Русе и Враца ще се включат във флашмоба. Така ще завърши Седмицата на правата на децата, която детският консултативен орган на Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/ организира по повод 26 години от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето.

Инициативата в столицата ще се състои от 10 часа в 51-во СОУ „Елисавета Багряна“, кв. Лагера. От 10.00 часа пред сградата на Общината започва флаш мобът „Дърво на правата на децата“ в гр. Враца. В него ще се включат ученици от Начално училище "Св. Софроний Врачански" и Начално училище "Иванчо Младенов".

Във Варна, от 10.30 часамладите хора от СОУ „Св. Климент Охридски“ ще украсят с посланията си „Кривото дърво“ вМорската градина. От 15.30 часа на пл. „Свобода“ в гр.Русе членът на консултативния орган на ДАЗД от областта Живомир Николов иученици от няколко училища ще превърнат едно обикновено дърво в „Дърво направата на децата“.

Град Пловдив също ще има свое „Дърво на правата на децата“. От 13.00 часа в парк „Цар Симеоновата градина“ СтоянГечков – представител на Съвета на децата от областта, и момчета и момичета от Центъраза социализация и интеграция на деца от рискови групи ще създадатмясто, което да напомня на всички за правата на децата.

Проявите на Съвета на децатасе организират с подкрепата на Държавната агенция за закрила на детето инейните териториални отдели. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега