Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР опроверга слуховете, че заподозреният от Костенец имал списък с набелязани жертви

МВР опроверга слуховете, че заподозреният от Костенец имал списък с набелязани жертви

Костенец остава под полицейска обсада.

Костенец остава под полицейска обсада. Полицейските действия по издирването продължават и към момента. Тече безпрецедентна по размер операция, полицейското присъствие е много мащабно. "Предприемаме всичко необходимо, за да установим извършителя", обобщи главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

"Локализирали сме няколко периметъра, там се извършват щателни проверки на всяка една къщурка и постройка. На този етап нямаме нови сигнали", заяви той, като уточни, че още не са готови експертизите, които категорично да потвърдят, че извършителят на двете убийства е един и същ. 

По думите му винаги съществува вариант издирваният да е напуснал периметъра.  Главният секретар отново призова да не се подават фалшиви сигнали, защото това разпилявало ресурса, съсредоточен в операцията. Даде пример със сигнал, подаден снощи, че издирваният е забелязан в Сандански. Изчистен е сигналът, отхвърлен е, въпреки, че подателят се и кълнял, че е разговарял с издирвания мъж.

Главен комисар Иванов подчерта, че са взети всички предпазни мерки, за да бъдат гарантирани животът и здравето на хората, затова е осигурена охрана на тези, за които  се смята, че са застрашени. Той опроверга слуховете за наличие на списък със застрашени от издирвания жители. Главният комисар на МВР призова с оглед на сигурността всички да се съобразяват с разпорежданията на полицейските служители.

Припомняме Ви, че в рамките на няколко дни бяха убити 38-годишна жена и 42-годишен мъж. Заподозрян е мъжът на едната жертва, който се оказа съсед и роднина на втората. Заподозреният Стоян Зайков остава в неизвестност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега