Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВнР потвърди: Един българин е убит при атентатите в Париж

МВнР потвърди: Един българин е убит при атентатите в Париж

Един българин е загинал при атентатите в Париж през изминалата нощ. Това съобщиха от пресцентърa на МВнР пред "Фокус". Българинът Себастиан Проази е бил с двойно гражданство-българско и френско. Той е загинал при атаката над едно от кафенетата във френската столица. По последни данни най-малко 130 души са убити, а 300 са ранени в Париж при серия от безпрецедентни терористични атаки в различни райони на френската столица.

Един българин е загинал при атентатите в Париж през изминалата нощ. Това съобщиха от пресцентърa на МВнР пред "Фокус". Българинът Себастиан Проази е бил с двойно гражданство-българско и френско. Той е загинал при атаката над едно от кафенетата във френската столица. По последни данни най-малко 130 души са убити, а 300 са ранени в Париж при серия от безпрецедентни терористични атаки в различни райони на френската столица.

Осем терористи са действали на две групи. Едната група е стреляла в различни части на града, след което е нахлула в концертната зала „Батаклан“, където взе заложници. Другата е действала в района на националния стадион Stad de France, по същото време, когато там се игра приятелски мач между Германия и Франция. Повече от сто са жертвите от заложническата драма в „Батаклан“. Френските специални части щурмуваха залата, при което тримата терористи се самовзривиха, а коланът на четвъртият избухна, след като бе неутрализиран.

В Париж бяха разгърнати над 1500 войници.Известно е, че терористите са били млади хора и са говорили френски. Всички те са загинали.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега