Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Марадона: Германия са фаворити на Евро 2012

Марадона: Германия са фаворити на Евро 2012

Легендарният аржентински национал Диего Марадона смята, че Германия са фаворит за спечелването на Европейското първенство, но трябва да дадат всичко от себе си ако искат да победят италианците.

Легендарният аржентински национал Диего Марадона смята, че Германия са фаворит за спечелването на Европейското първенство, но трябва да дадат всичко от себе си ако искат да победят италианците. Марадона, който е печелил Световното първенство по футбол с отбора на Аржентина е уверен, че бундес тима най-накрая може да се наложи над „Азурите” в полуфиналите на Евро 2012.

Италианските национали показват сериозно предимство над Германия в последните няколко години, като най-тежката загуба на възпитаниците на Жоаким Лоу бе на полуфиналите на Световното първенство през 2006 година в Дортмунд. Тогава отново бундес тима бе фаворит за спечелване на първенството според много футбол прогнози. Въпреки това, Марадона смята, че новото поколение футболисти в германския тим и особено халфовата линия ще им донесат успех над „Азурите”.

Аржентинeцът смята още, че възпитаниците на Жоаким Лоу са фаворит за спечелването на турнира. Той разкри пред „The Times of India”: „Младите суперзвезди на Германия Месут Йозил, Сами Кедира и Томаш Мюлер натрупаха опит през последните години и това си проличава сега”.

„Младата им халфова линия и лекотата, с която бележат голове ги правят фаворити за спечелването на турнира, но те трябва да се изправят срещу неудобния за тях отбор на Италия в полуфиналите.” „Ако някога са имали шанс да обърнат късмета на тяхна страна срещу ‘Азурите’, то сега е моментът. Германците ще се справят добре и няма подценят своя опонент”. 

Двата отбора се изправят един срещу дръг в четвъртък вечер, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове от този етап на Евро 2012, където всеки има шанс да вземе трофея.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега