Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари заловиха нашенец, опитал да изнесе злато и пари през границата

Митничари заловиха нашенец, опитал да изнесе злато и пари през границата

36-годишен българин опита да изнесе пари и златни накити през границата, но претърпя неуспех и бе заловен от митничарите на МП "Малко Търново".

36-годишен българин опита да изнесе пари и златни накити през границата, но претърпя неуспех и бе заловен от митничарите на МП "Малко Търново". Нашенецът пътувал с пътнически автобус и заявил, че няма нищо за деклариране, заедно с останалите пътници и шофьора. Митническите служители се усъмнили в него и го подложили на проверка

При извършения личен преглед и щателна проверка на багажа на пътника се оказало, че в ръчната си чанта той пренася недекларирани 15 000 евро, 21 пръстена, колиета, обеци от бял и жълт метал с общо тегло 91 грама, както и 3 часовника, с инкрустации и камъни.

Извършената първоначална експертиза е потвърдила, че изделията са  изработени от бяло и жълто злато със скъпоценни и полускъпоценни камъни. В ръчната чанта са откри също и 21 пластични сертификата за автентичност на изделията с марката „Роберто Браво".

Срещу 36-годишния български гражданин е съставен акт за нарушение на Валутния закон и Закона за митниците. Работата по случая продължава. Недекларираната валута, златни накити и часовници са задържани и ще бъдат отнети в полза на държавата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега