Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Момче от Поморие разработва собствена бойна система и прославя България по света

Момче от Поморие разработва собствена бойна система и прославя България по света

Вижте неговата необикновена история...

29-годишният Сотир Кичуков е ММА боец и е още един от успешните спортисти от Поморие, прославящи града и страната си по целия свят. Неговата необикновена история разказаха от пресцентъра на Общината, в която той е израснал. Самият млад мъж се обърнал към тях, за да разкаже историята си, с надеждата, че тя ще вдъхнови и други да последват примера му.

“Израснах в Поморие, в семейството с най-грижовните родители и най-добрия брат – Калина, Мариан и Даниел. За съжаление, в ранна детска възраст започнах да получавам гърчове. Докторите смятаха, че страдам от епилепсия и това наложи да пия медикаменти, които ме правеха отпаднал и раздразнителен. Слушайки инстинкта си, милата ми майка сама спря тези лекарства. Скоро започнах да се чувствам значително по-добре. Изследванията ми се подобряваха, но лекарите бяха категорични – трябва много да се пазя. Аз обаче бях изключително вдъхновен и увлечен по бойните изкуства. Опитах няколко различни дисциплини, докато един ден имах късмета да срещна моя първи истински треньор – Теодор Карастоянов – човек с много силна енергия и хъс”, с тези думи Сотир започва емоционалното си писмо.

Една година тренировки се оказват достатъчни за момчето, което става част от новосъздадения ММА отбор, участва в две състезания по кикбокс и успява да завоюва титлите Вицешампион и Шампион. След още няколко нелеки победи и поучителни загуби, Кичуков става шампион и в състезание от веригата Max Fight.

„Не след дълго получих шанс и заминах да тренирам във Виетнам с професионален отбор, включващ бойци от цял свят. Подписах договор с най-голямата верига по ММА в Азия – ONE Championship. През тази година имах време и енергия и започнах да изграждам своя собствена тренировъчна бойна система, както и собствен бизнес Combat & Perfomance Training”, споделя още Кичуков.

В момента работи заедно с още двама българи – Веселин Петров (сертифициран инструктор по тренировъчната система Bulgarian bag) и Христина Стоименова (фитнес инструктор, йога учител, педагог, модел и пътешественик), а до него винаги е и момичето което обича, Нгуен Куок Йен Нйи:

"Искам да спомена, че ние не бягаме от България, а излизаме от страната си, за да разпространяваме българското и да покажем на света колко невероятни са българите. Аз лично ще продължавам да бъда боец. Духът ми никога не е падал. Ще напиша книга за бойните изкуства, разяснявайки моята простичка, но дълбока бойна система. Ще стана шампион на поне една световна верига!", категоричен е Сотир.

Борбеният помориец е убеден, че в бъдеще ще срещне още съмишленици и ще тренира малки българчета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега