Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж се оплака в медиите, че е бит от кредитор, пред полицията отрече

Мъж се оплака в медиите, че е бит от кредитор, пред полицията отрече

Към този момент, служителите на реда не са открили доказателства, потвърждаващи, че посегателство е имало в действителност.

Полицията се самосезира и разследва случай на побой над 33-годишен мъж от страна на кредитор. "Потърпевшият" разказал за инцидента пред медии, но нито подал сигнал в полицията, нито се съгласил да говори с униформените. Вместо това напуснал страната. Към този момент, служителите на реда не са открили доказателства, потвърждаващи, че посегателство е имало в действителност, посочват от ОДМВР - Бургас.

Според информацията в медийното пространство, 33-годишният мъж от руенското село Вресово взел заем от 200 лева от фирма за бързи кредити. След като не платил задължението си в срок, длъжникът твърди, че е бил посетен от служител на компанията, който му нанесъл побой. В публикацията той твърди, че има счупена ръка. Кредиторът посегнал и на бременната му съпруга.

От полицията обаче твърдят, че към момента не е подавана жалба по случая нито в полицията, нито при кмета на селото, нито на тел. 112. В Спешнияцентър на Руен не е потърсено съдействие или медицинска помощ, нито от 33-годишния жител на с. Вресово, нито отбременната му съпруга.

Ввъпреки неколкократните опитина служители от Районно управление – Руен, "потърпевшият" не е открит на адреса си, нито вдомовете на 12-те му братя и сестри, разположени на територията на няколкоРайонни управления. Открита е бременната му съпруга, която по категоричен начинотрича да е осъществяван побой над съпруга й или над нея самата.

Посоченият впубликацията служител от фирмата за бързи кредити е издирен и е констатирано,че същият не е посещавал с. Вресово в последните дни. От разговори с близките на 33-годишния мъж, както и от полицейската проверка е установено, че същият напусналБългария тази сутрин в 05.35 ч. с микробус, без да потърси съдействие отполицията или от други органи по отношение на твърдения от него побой.

В тази връзка, ОДМВР – Бургас призовавагражданите в подобни случаи да ангажират преди всичко органите на реда, авпоследствие представителите на медиите, за да не се стига да последващиполицейски действия, доказващи неистинност и преиначаване на събитията в ущърб нареалната ситуация. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега