Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъже, не позволявайте безпаричието да провали празника на жените ви

Мъже, не позволявайте безпаричието да провали празника на жените ви

Кризата е факт… Няма да говорим за това как в днешно време парите стигат доникъде, нито пък за това че и февруарските сметки за ток са подправени с пикантния вкус на празния портфейл, няма да говорим и за политическата криза, по-скоро ще разсъждаваме върху това как са не позволите безпаричието да съсипе празниците, в случая 8-ми март.

Кризата е факт… Няма да говорим за това как в днешно време парите стигат доникъде, нито пък за това че и февруарските сметки за ток са подправени с пикантния вкус на празния портфейл, няма да говорим и за политическата криза, по-скоро ще разсъждаваме върху това как са не позволите безпаричието да съсипе празниците, в случая 8-ми март.

В днешния ден се очаква един мъж да удостои с внимание, а защо не и с някакъв подарък, любимите си жени – майка, съпруга, гадже, сестра, любовница… май доста станаха на клона, как мислите? Нека да се ограничим до най-обичаната жена. Следва въпросът с какво да я изненадаме за празника?

Повечето мъже, поне според проучванията, „сюрпризират” половинките си с тигани, миксери, кремове против бръчки, готварски книги, чорапогащници… Няма да казвам колко и дали е ГРЕШНО избран подаръкът, но е факт че жена ви не би се зарадвала на 8 март на такива неща. Това, което искат жените е ВНИМАНИЕТО ВИ, запомнете го! Точно в този ден погледите са приковани в жените, но те искат и търсят вашия поглед, не този на останалите. За тях не е важно дали мъжът на Гинчето й е подарил  екскурзия, или пък че на Тинчето любимият й е купил кола, диамантен пръстен или някоя друга скъпотийка, символ на антикреативността.

Да има жени, които силно се вълнуват от материалното, но не всички са еднакви. Вие най-добре познавате своята и знаете от коя порода е, но обединяващото всички представителки на нежния пол, е че искат внимание, а то не струва скъпо.

За мъжете решили да дадат пари за готварска книга – помислете пак… Ако имате 30 лева по-добре ги вложете в билети за театър или за кино – ефектът би бил в пъти по-добър. За тези, които ще купят тиган или миксер – аз ако съм на жена ви, както се казва, с тигана и по главата. Освен това, за наказание ще ви пресолявам ястията поне седмица след такъв подарък за 8 март. Ние, жените си знаем къде ни е мястото и не е необходимо да ни го напомняте, моля ви.

Ако имате 50 лева може да ги похарчите далеч по по-добър начин – вземете на любимата голям букет, направете й вечеря (дори и да не умеете да готвите – бъркани яйца се правят лесно, важен е жестът). Ако не знаете какво точно да й вземете, потърсете из „чичко Гугъл” – той ще намери подходящ подарък за 50 лева.

Сега обаче ще говорим за това, какво да направите в случай че в сметката „портфейл” нямате пукнат лев. Като за начало не се отчайвайте – нищо не е загубено! Трябва ви цвете – ще си кажете, ама нали нямам пари, как? Март месец е и пред блоковите пространства е пълно с минзухари, кокичета, лалета – едно цвете е достатъчно да върне усмивката на любимата ви. Да кажем, че първата задача е изпълнена… Преминаваме към мисия „Днес съм нейн роб” – звучи страшно, а за някои от мъжете наистина ще е такова…

През деня й пратете поне 2-3 СМС-а. В тях й напишете колко добре е изглеждала, когато е тръгвала за работа… как си мислите за нея… може да й пратите само една усмивка :). След работния ден й помогнете в кухнята или поне предложете помощта си.

Ако времето е хубаво може да си направите една разходка до някое любимо място. Ако не става за романтични разходки, направете й един релаксиращ масаж – не знаете как, лесно е – чичко Гугъл пак ще ви помогне със съвети. Ние ви предлагаме лесни рецепти, взаимствани от фейсбук, ала направи сам, с които да изненадате любимата си:    

И не забравяйте – парите не са всичко, ние се радваме най-вече на вниманието ви. Показвайте ни по-често, че ни цените и обичате, не само по поводи. Това не струва скъпо – малко желание и нещата се случват без много пари!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега