Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Мъжът на жена ми" идва в Бургас през юни

"Мъжът на жена ми" идва в Бургас през юни

Много смях и философски размисли очакват бургазлии, които ще гледат новата постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Спектакълът “Мъжът на жена ми” ще се играе в Бургас на 9 юни в залата на НХК, а началният час е 19:00ч.

Много смях и философски размисли очакват бургазлии, които ще гледат новата постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Спектакълът “Мъжът на жена ми” ще се играе в Бургас на 9 юни в залата на НХК, а началният час е 19:00ч.  

Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Веселин Анчев и Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи. Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката.

Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Според режисьора пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят.

Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и “шантава” ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?!

Постановката гостува в града по покана на „Арт Ателие“ с ръководител Маруся Русева. Билети на касата на НХК и на телефон 0894/898-098.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега