Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На какво да заложим в годината на Дървения кон?

На какво да заложим в годината на Дървения кон?

В края на януари 2014 г. светът посреща Годината на дървения кон. 4711-тата година от Китайския календар ще започне на 31.01.2014 и ще продължи до 8.02.2015 г. Според китайския хороскоп, знакът на Коня е седми по ред в 12-годишния зодиакален цикъл. Традиционно обаче има и хора извън родината на този зодиак, които се движат по друг календар, но въпреки това спазват прогнозите на китайските астролози.

В края на януари 2014 г. светът посреща Годината на дървениякон. 4711-тата година от Китайскиякалендар ще започне на 31.01.2014 и ще продължи до 8.02.2015 г. Споредкитайския хороскоп, знакът на Коня е седми по ред в 12-годишния зодиакаленцикъл. Традиционно обаче има и хораизвън родината на този зодиак, които се движат по друг календар, но въпрекитова спазват прогнозите на китайските астролози.

Ако искате да сесъобразите с повелите на китайската традиция, ето какво трябва да знаете:

Конят е кокетен исуетен. Той обича да бъде център на вниманието. През 2014-та заложете на тазиму черта, когато избирате тоалетите си. Спрете се на по-нестандартни дрехи и аксесоарив зелено и яркосиньо, щампованицветя и щамповани цветя или в десен на дървесна кора. Конят обаче е и либерално животно, тъй че нескачайте на скъпи дрехи и аксесоари. През 2014 година можете да дадете почивкана портфейла и да избирате стоки с по-ниски цени. Бижутата може да бъдат отмъниста и полускъпоценни камъни и обикновени метали. Важното е да бъдетенестандартни и екстравагантни.

Конят е подвижнои динамично животно. Не обича да се застоява на едно място. Това е идеалнатагодина да се захванете със спорт или други активни занимания. Те ще се отразяти на здравословното ви състояние, но ще подобрят и организираността ви и щепомогнат да се дисциплинирате в усъвършенстване на ежедневния си график. Освентова, конете си падат по пътешествията. Може би тази година най-после щевключите в програмата си мечтаната екскурзия?!

Предвид това, че 2014-та година ще премине под знакана „Дървения“ кон, предупреждаваме ви, че е добре да се ориентирате към „зеления“начин на живот. Стремете се да си създавате навици да пестите природни ресурсии да пазите околната среда. Дървеният кон ще ви се отплати. А тези навици ще вибъдат от полза и след това.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега