Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 100 състезатели ще участват в Гран При Поморие по мотокрос тази неделя

Над 100 състезатели ще участват в Гран При Поморие по мотокрос тази неделя

Предстоящата надпревара ще бъде шести кръг от Републиканския шампионат.

За втори път през сезон 2019 Община Поморие и мотополигон „Тотьо Чакъров“ в с. Порой ще бъдат домакини на мотокрос състезание. Предстоящата надпревара ще бъде шести кръг от Републиканския шампионат и ще се проведе в рамките на един ден – 15 септември 2019 г.  /неделя/, а официалното откриване ще бъде в 11.00 часа.

"Това състезание е предизвикателство за нас, защото е второто за годината и за сезон 2019. Благодаря на Българската федерация по мотоциклетизъм за доверието и възможността отново да сме домакини на зрелищното събитие. Както обикновено, организацията в Поморие е на високо ниво и ние отново сме готови да посрещнем хилядите зрители на мотополигона в с. Порой. Трасето се поддържа целогодишно изцяло с общинския бюджет и непрекъснато се подобрява. Вече имаме изградена оросителна система. Надявам се, че до началото на следващия сезон ще имаме и изградени трибуни със седящи места за зрителите". Това каза кметът на Поморие Иван Алексиев днес, по време на нарочната пресконференция в София, в която участваха също: общинският съветник и майстор на спорта по мотоциклетизъм Неделчо Стайков, председателят на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов и председателят на организационния комитет на Grand Prix Румен Петков.

Първият кръг на Републиканския шампионат по мотокрос –  Grand Prix Поморие 2019 се проведе през м. март в памет на Тотьо Чакъров –  дизайнер на мотокрос писти, включително и на тази в с. Порой. Оттогава мотополигонът, с уникалното за България пясъчно трасе, носи името „Тотьо Чакъров“.

За предстоящия пясъчен мотокрос в Поморие са подадени заявки за участие от над 100 състезатели от България, Гърция, Молдова и Турция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега