Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 350 грации от 9 държави спорят за отличията на международния турнир "Олимпия къп"

Над 350 грации от 9 държави спорят за отличията на международния турнир "Олимпия къп"

Участниците са от Италия, Израел /с два отбора/, Австрия, Испания, Русия, Молдова, Словакия, Сърбия и България /с 16 отбора/.

Над 350 грации от 9 държави ще спорят за отличията на международния турнир по художествена гимнастика "Олимпия къп", който ще се проведе на 8 и 9 юли /петък и събота/ в зала "Младост". Участниците са от Италия, Израел /с два отбора/, Австрия, Испания, Русия, Молдова, Словакия, Сърбия и България /с 16 отбора/.

Официалното откриване е в петък от 16:30 часа. Турнирът е за всички възрастови групи от деца, родени през 2010 година, до жени. В двата състезателни дни началото е в 9:00 часа. След изиграването на съчетанията във всяка възраст ще има награждаване. Входът в зала "Младост" ще бъде свободен. Организатори са клуб "Олимпия" с подкрепата на Община Бургас. Домакините ще се представят с 31 грации.

На завършилото преди дни държавно първенство за девойки до 10 години шампионка в многобоя стана Кристина Кърчева от "Олимпия". Съотборничката й Виктория Сахатчиева заслужи бронза. На съчетание без уред и на въже златото отново стана притежание на Кристина Кърчева. "Олимпия", с треньор Елена Симеонова, триумфира и с шампионската титла в отборното класиране.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега