Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-много летни снимки участваха във фотоконкурса "ПриРодоЛюбие в 4 сезона"

Най-много летни снимки участваха във фотоконкурса "ПриРодоЛюбие в 4 сезона"

56 от всички 179 фотографии са посветени на най-горещия сезон.

На 25 октомври приключи приемането на снимки за фотоконкурса на МОСВ „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“, а на 27 октомври – гласуването във фейсбук страницата на министерството. Допуснати до състезанието бяха 179 творби, отговарящи на изискванията на регламента.

Очевидно любимият сезон на участниците изненадващо е лятото. Цели 56 от всички фотографии са посветени на най-горещите месеци от годината. В категорията "есен" има 51 кадъра, в "зима" има 7, а в "пролет" - 39 снимки.

На финала ще бъдат класирани по 3 фотографии за всеки сезон, съответно с първо, второ и трето място. Творбите ще бъдат оценявани от жури с почетен председател министъра на околната среда и водите Нено Димов. Арт стойността им ще преценява професионалният фотограф Десислава Кулелиева. В журито ще има представители на пресцентъра на МОСВ, както и на дирекция „Национална служба за защита на природата“.

Резултатите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на министерството до 31 октомври 2019 г. Фотографиите, които бъдат класирани като победители, ще станат част от годишния календар на МОСВ за 2020 г. и ще бъдат експонирани в сградата на министерството.

Наградният фонд се състои от ваучери за първо, второ и трето място съответно за 5, 4 и 3 нощувки в посетителските центрове на МОСВ, които се намират в Аркутино, Камчия, Смолян, Батак, Предела, Огоста и Национален парк „Пирин“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега