Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-популярната руска игра КВН с представление в Бургас

Най-популярната руска игра КВН с представление в Бургас

Звездите от най-популярната руска игра КВН (Клуб на веселите и находчивите) са избрали Бургас за първото си представление в България. Висшата лига на КВН ще разсмее публиката на 22 юли, от 20:00 часа, в Летния театър на Бургас. Ден по-късно (23 юли) КВН ще изнесе концерт и на стадиона в Поморие (до балнеохотела), от 20:30 часа. Това е прецедент в 53-годишната история на хумористичната игра, в която в Русия се включват над 1 милион души – студенти, служещи в армията, работници в заводи и обикновени граждани.

Звездите от най-популярната руска игра КВН (Клуб на веселите и находчивите) са избрали Бургас за първото си представление в България. Висшата лига на КВН ще разсмее  публиката на 22 юли, от 20:00 часа, в Летния театър на Бургас.  Ден по-късно (23 юли) КВН ще изнесе концерт и на стадиона в Поморие (до балнеохотела),  от  20:30 часа. Това  е прецедент в 53-годишната история на хумористичната игра, в която  в Русия се включват над 1 милион души – студенти, служещи в армията, работници в заводи и обикновени граждани.

Освен в Русия,  КВН се играе още в  Израел, Германия, САЩ, Канада и Австралия, а отборите в нея имат една единствена цел – да разсмеят  журито и зрителите.Първите концерти в България се провеждат  с благословията на бащата на КВН -  Александър Масляков, който е позволил звездите от Клуба на веселите и находчивите да гостуват в Бургас и Поморие. 

Да се гледа някое от шоутата на КВН в Русия е повече от трудно, понеже  билетите се изкупуват за часове. В Бургас, цените на ценните късчета хартия, могат да накарат руснаците да се усмихват, защото са доста по-изгодни отколкото в родината им. Билетите са на цени от:  40, 50, 60 и 70 лева.

На 22 юли от сцената на Летния театър и на 23 юли на стадиона в Поморие,  шеги ще пускат трите най-популярни команди (отбори), участвали  в играта. С други думи зрителите ще се насладят на висш пилотаж в руския хумор   Ще видим Дмитрий Кожома и  Иван Пышненко, които представят  отбора от Москва – “Станция Спортивная”. Това е и командата, която се радва на най-голяма популярност сред младите руснаци.  „Станция Спортивная” са се  изкачвали на първите места в лигата цели 5 пъти.

Втората команда е от Сибир – „СОЮЗ”. Участниците в нея забавляват своите фенове с песни, танци и актьорски умения, като не пропускат да пародират известни лица. Третата команда  е Пятигорск.

Билети за представлението на КВН се продават на касите в: Бургас - на касата на Операта  и на Билетния център до Часовника;  Поморие – централен  площад, Читалище „Просвета – 1888”, касата на стадиона в Поморие (до Гранд хотел Поморие);  Слънчев бряг – на централната алея (на 100 метра от х-л „Кубан”;  Свети Влас – информационен  център „Марина Диневи”, комплекс „Лазур” 1 (ресторант);  Созопол – ул. „Ропотамо” 10, х-л „Аквамарин”;  Царево  - ул. „Хан Аспарух” 26, офис „Шанс Тур”; Приморско – ул. „Лилия”  14, офис „Шанс Тур”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега