Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Нефтохимик 2010" с още едно звездно попълнение - националът Теди Салпаров

"Нефтохимик 2010" с още едно звездно попълнение - националът Теди Салпаров

Нов трансферен удар осъществи "Нефтохимик 2010". С екипа на бургаския отбор в предстоящия турнир за купата на България по волейбол ще играе националът Теодор Салпаров. Либерото пристига в Бургас, след като късно снощи триумфира с купата на Шампионската лига с клубния си тим "Зенит" - Казан.

Нов трансферен удар осъществи "Нефтохимик 2010". С екипа на бургаския отбор в предстоящия турнир за купата на България по волейбол ще играе националът Теодор Салпаров. Либерото пристига в Бургас, след като късно снощи триумфира  с купата на Шампионската лига с клубния си тим "Зенит" - Казан.

На финала в Краков, Салпаров и съотборниците му надиграха в драматичен мач с 3:2 гейма италианския "Тренто", където играе разпределителят на националния отбор Георги Братоев, а старши треньор е българинът Радостин Стойчев.

"Договорът със Салпаров вече е подписан. Пристига в Бургас на 22 април, когато ще направи първа тренировка в зала "Младост", уточни мениджърът на "Нефтохимик 2010" Огнян Томов.

Теодор Салпаров е второто звездно попълнение в "Нефтохимик 2010", след като седмица по-рано беше привлечен и 206-сантиметровия централен блокировач на националния отбор Николай Николов.

От 25 до 27 април бургаската зала "Младост" ще бъде домакин на турнира за купата на България, с участието на "Нефтохимик 2010", "Миньор" - Перник и шампиона "Добруджа" - Добрич. В другата група са "Марек Ивкони", "Монтана" и "Арда" - Кърджали. Мачовете са в Дупница на същите дати. За финалния турнир, който ще определи новия носител на купата на България се класират първите два отбора от групите.

Домакин отново е зала "Младост". Полуфиналните мачове са на 29 април, а финалът е на 30 април.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега