Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова джаджа обединява банкови и клубни карти в едно

Нова джаджа обединява банкови и клубни карти в едно

Създателите на гизмото „Coin“ ви питат: Омръзна ли ви от дебели портфейли, натъпкани с всевъзможни дебитни, кредитни, клубни карти, ваучери и пропуски? Иновативната електронна „Монетка“ не цели да замести портфейлът ви изцяло, но със сигурност ще облекчи товара, който носите в него. И не само това. „Coin“ обещава да пази парите и данните на собственика си от кражби с вградени системи за защита, съобщава engadget.com.

Създателите нагизмото „Coin“  ви питат: Омръзна ли ви от дебели портфейли,натъпкани с всевъзможни дебитни, кредитни, клубни карти, ваучери и пропуски?Иновативната електронна „Монетка“ не цели да замести портфейлът ви изцяло, носъс сигурност ще облекчи товара, който носите в него. И не само това. „Coin“ обещава да пази парите и данните на собственика си от кражби с вграденисистеми за защита, съобщава engadget.com.

„Монетката“ е сразмерите на обикновена банкова карта, обясняват създателите ѝ, но в нея можеда се съхранява информация за всичките карти, които разнасяте ежедневно съссебе си, без ограничение за броя на заредените карти. Върху пластинката имадисплей, където се избира желаната от потребителя карта от заредения списък.Наред с името ѝ, екранът се запълва и с номера ѝ, както и информация за срока ина валидност. „Coin“ сеизползва като обикновена карта с електронна лента и първите и собственици вечепотвърждават, че работи идеално.

Създателите наджаджата са се погрижили и за сигурността на потребителите. Софтуерът сесвързва посредством Bluetooth с мобилното ви устройство. Ако картата сеотдалечи от телефона ви за повече от 10 минути, ще бъдете уведомени за това отспециално приложение. След това картата ще се блокира, за да бъдат парите иданните ви в безопасност.

"Батерията на„Монетката“ ви ще издържи около две години", обещават създателите й. В моментагизмото е вече на пазара за предварителна поръчка на цена от 50$. Предвижда се, обаче, цената да скочи до 100$ след като компанията разработчик пусне за свободна продажба картите. От„кухнята“ обяснихя, че промоционалната цена се дължи на това, че създателитеимат нужда от първоначална инвестиция, която да тласне серийното производство.Затова бройките в момента са ограничени и на по-ниска цена.

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/w9Sx34swEG0 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега