Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новата Флора отваря врати днес

Новата Флора отваря врати днес

Дойде дългоочакваният ден, в който ще отвори врати новият експо център Флора в Морската градина на Бургас.

Дойдедългоочакваният ден, в който ще отвори врати новият експо център Флора вМорската градина на Бургас. Лентичката ще пререже зам.-министърът нарегионалното развитие ДеницаНиколова, заедно спредставители на местната администрация. По непотвърдена информация, за откриването се очаква да пристигне и премиерът Бойко Борисов.

Празненствата щезапочнат още в 13 часа, когато отваря детския кът. По последни данни,официалната част на събитието ще започне между 14:30 и 15:00 часа. След товаза гостите е предвидена пъстра музикална програма с изпълнения на ПФА „Странджа“, мажореткитеот ЦДГ „Вълшебство“ и ОУ„КнязБорис“, Бургаския духоворкестър и група „Горещ пясък“. Церемонията ще завърши с ефектносветлинно шоу, насрочено за 21:30 часа.

Проектът за експоцентъра, на стойност 3.3 млн.лв., ефинансиран със средства по инициативата JESSICA на ЕС в рамките на Приоритетна ос 1 „Устойчиво иинтегрирано градско развитие" на Оперативна програма „Регионалноразвитие" 2007-2013.

Зданието сесъстои от 6 зали за експозиции с модерна архитектура и е първият изложбен иконгресен център в Бургас, който ще приюти ежегодното и емблематично за градаизложение за цветя „Флора". То ще бъде и първото събитие в новия експо център. Цветната феерия щеможете да видите до 27-ми май, а от 1-ви юни започва и лятната програма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега