Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови 7 групи се влючват към най-големия фестивал в България за 2019-а

Нови 7 групи се влючват към най-големия фестивал в България за 2019-а

HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се включват към третото издание на фестивала, който ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив. Американските банди MUSHROOMHEAD и THE TOASTERS и италианските групи ADIMIRON и SINHERESY ще разтърсят феновете със страхотно шоу! Към тях ще се включат и сърбите MAIKA, румънците WHITE MAHALA и хърватската група BRKOVI.

HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се включват към третото издание нафестивала, който ще се проведе на 28, 29и 30 юни на Гребния канал в Пловдив. Американскитебанди MUSHROOMHEADи THETOASTERS и италианските групи ADIMIRON и SINHERESY ще разтърсят феновете със страхотно шоу! Към тях ще се включат и сърбите MAIKA, румънците WHITEMAHALA и хърватската група BRKOVI.

Очаквайте информацияза още много изпълнители, които предстои да видим догодина на HILLS OF ROCK 2019.Фестивалът HILLS OFROCK ще сепроведе за трета поредна година, като част от програмата на „Пловдив2019 - Европейска столица на културата“ на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив. Не пропускайтеда закупите своите билети за най-големият фестивал в България, които до 31.12.2018. ще бъдат на цени от 140 лева. Припомняме ви, че от 01.01.2019 до 31.03.2019, цената на билетите ще бъде 160 лева. 

MUSHROOMHEAD (САЩ)MUSHROOMHEAD са американскабанда, сформирана в Охайо през 80-те. Те са една от най-дръзките и отличаващисе алтернативни метъл групи в момента. Прочути със своите артистични маски иневероятни изпълнения на живо, те отварят нова страница в рок културата ивдъхновяват много изпълнители. Стилът на MUSHROOMHEAD е изключителноинтересен и включва комбинация от метъл и арт-рок елементи.     

SINHERESY (Италия)SINHERESY са създадени през 2009 година вТриест. През 2011 издават дебютното си EP - „The Spiders and the Butterfly“. Две години по-късно групата създава и първия си дългосвирещ албум наречен „Paint theWorld”. Бандата е свирила на една сцена с големиимена като Dream Theater, Queensryche, Tarja, Lordi, Anathema и Korpiklaani. През 2017 г. SINHERESY издадоха новия си албум,който се изстреля на трета позиция в класацията на Itunes ItalyMetal.   

ADIMIRON (Италия)Създадена в Рим, ADIMIRON е една от най-обещаващите групи на европейската метълсцена. Бандата има зад гърба си турнета в Европа и САЩ, където музикантитесподелят една сцена с имена като Meshuggah, Textures, The Ocean, Swallow The Sun, Opeth иAnathema. През 2017 излиза и последния албум на ADIMIRON „Et Liber Eris“, който е изключително добре приет от музикалната критика в Европа.  

MAIKA (Сърбия) Сръбскатагрупа MAIKA съчетава в стила си балкански ритми и денс елементи. Атрактивното имприсъствие на сцената им носи голям брой фенове на Балканите, както и в цялаЕвропа.  

THE TOASTERS (САЩ)THE TOASTERS са американскагрупа, формирана през 1981 година в Ню Йорк. Те са една от най-влиятелните скабанди в щатите, имат издадени 9 студийни албума и са работили с едни отнай-големите ска лейбъли в света.  

WHITE MAHALA (Румъния)WHITE MAHALA поставятначалото си през 2013 година. Групата има голям брой почитатели не само в роднатаим Румъния, но и в цяла Европа, а изпълненията им на живо са изключителноенергични и зареждащи.   

BRKOVI (Хърватия)Хърватскатагрупа BRKOVI е формирана в Загреб през 2004 година. Музиката им включва пънк, рок и хардрок, с реге и фолк елементи, и е наречена "turbopunkfolkwellnessand spa".    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега