Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Няма регистриран случай на заразен с коронавирус в Бургас!

Няма регистриран случай на заразен с коронавирус в Бургас!

74 наши съграждани в момента са под карантина, след завръщането си от рискови държави. След разговор с главния държавен инспектор - доц. Ангел Кунчев, с директора на ОД на МВР - старши комисар Радослав Сотиров и директора на РЗИ - д-р Георги Паздеров, въвеждаме още по-стриктен контрол по отношение на спазването на карантината.

74 наши съграждани в момента са под карантина, след завръщането си от рискови държави. След разговор с главния държавен инспектор - доц. Ангел Кунчев, с директора на ОД на МВР - старши комисар Радослав Сотиров и директора на РЗИ - д-р Георги Паздеров, въвеждаме още по-стриктен контрол по отношение на спазването на карантината. 

На всички адреси, където има регистрирани хора с карантина, на входните врати, ще бъдат разлепени обявления "карантина" с посочен срок на нейната продължителност. Хората, които живеят в същото жилище също са в условия на карантина. Контролът за спазването на карантинните условия ще се извършва от съвместни екипи на полицията и Община Бургас. 

❗ВАЖНО е да се знае❗

Хората под карантина не са диагностицирани като носители на коронавирус!!! Те и хората, с които живеят, трябва да спазват 14 дневна изолация и после да си продължат нормалния живот. Имаме готовност да ги подпомогнем с доставката на необходими за тях продукти. Тази услуга ще се осъществява от служители на Община Бургас. 

Обръщам се с призив към всички бургазлии да подават сигнали на 112, РЗИ, полицията и Общината, ако станат свидетели на хора, които нарушават карантината. Сформираме екип от медицински сестри, които в момента не са на работа в училищата, да измерват температурата на всички пътници, които пристигат в Бургас с автобуси от София и Плевен.

Транспортните фирми ще получат забрана за спиране на пътниците на междинни спирки в града. Слизането от автобуса ще става само на автогара Юг и автогара Запад.    
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега