Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ООН: Непал се нуждае от 415 млн. долара спешна помощ

ООН: Непал се нуждае от 415 млн. долара спешна помощ

ООН стартира кампания за набиране на стредства, с които да се подаде ръка на опустошения от земетресение Непал. По изчистления на организацията и партньорите й, необходимата сума е 415 милиона долара спешна помощ.

ООН стартира кампания за набиране на стредства, с които да се подаде ръка на опустошения от земетресение Непал. По изчистления на организацията и партньорите й, необходимата сума е 415 милиона долара спешна помощ. Те ще послужат за подкрепа на правителството в опитите да покрие най-критичните проблеми - подслон, вода и санитарни материали, медикаменти, храна и охрана на лагерите.

Припомняме, че земен трус с магнитуд 7,8 по скалата на Ритхер бе регистриран в Непал, в събота сутринта. Епицентърът бе на 89 км северозападно от столицата Катманду, с дълбочина 10 км. Регистрирани са и вторични земни трусове с висок магнитут, последните от които тази сутрин.

Трусовете предизвикаха мащабни разрушения и отнеха живота на най-малко 5 000 души от цял свят. Други 10 000 са ранени. Над 70 000 сгради са разрушени, а 530 000 са претърпели по-леки поражения.

Сумата, събирана от ООН, трябва да послужи за неотложна хумаитарна помощ. Първоначалната финансова и хуманитарна подкрепа ще осигури подслон на 500 000 души. Храна, вода, медикаменти и санитарни продукти са необходими за още над 4 млн. души. Най-много средства са нужни за осигуряване на изхранването.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега