Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие отличи най-добрите спортисти за 2019-a

Община Поморие отличи най-добрите спортисти за 2019-a

Община Поморие обяви своите десет най-успешни спортисти за 2019 г. На тържествена церемония в залата на НЧ „Просвета 1888”, те бяха наградени с купи и грамоти от кмета Иван Алексиев.

ОбщинаПоморие обяви своите десет най-успешни спортисти за 2019 г. На  тържествена церемония в залата на НЧ„Просвета 1888”, те бяха наградени с купи и грамоти от кмета Иван Алексиев.  Звездниятотбор от най-добрите в спорта, представени по азбучен ред е: 

ВАНГЕЛДИМИТРОВ от СК „АТЛЕТ2004”, с треньор Мая Жекова Постижения: 3-то място на Национален шампионат на писта3 000 м. и 3-то място наНационален шампионат по крос-кънри 4 000 м. 

ГЕРГАНАДИМИТРОВА от ОМСК „ЦИКЛОН”, с треньор ГеоргиРайчевПостижения: 3-то мястоДържавно първенство клас Лазер 4,7 

ДАВИД АБРАШЕВ ИГЕРГАНА ВЕЛКОВА отКСТ „Поморие”, с треньор Никола АбрашевПостижения: Вицешампиони на България 

ДЕСИСЛАВАТРИФОНОВА И ЕЛВИН КОНСТАНТИНотКСТ „Поморие”, с треньор Никола Абрашев Постижения: Танцовата двойка е на челните места в националнатаранглиста и е с призови места в престижнимеждународни  турнири. 

ЕМИЛ ДИЧЕВотОХК „Поморие”, с треньори  КрасимираКаръкова и Петя Митева Постижения: Републикански шампион на България за2019 г. момчета до 12 г.; Голмайстор на зона „Тракия”; Призза „Най-полезен състезател” и включен в „Златната седмица” на Държавнотопървенство – финален турнир. 

МАРТИНДОЙЧЕВот ОФК „Поморие”, с треньор ЛъчезарДанев Постижения: 3 място запървенство 2018/2019 и 3 място за първенство  2019/2020 в класирането на зонална група– Бургас 

МИРОСЛАВ БОНЕВ ИЕМИЛИЯ ДЖЕЛЕБОВА отКСТ „Поморие”, с треньор Никола Абрашев Постижения: Танцовата двойка е на челните места в националната имеждународната ранглиста. Представили наБългария на две световни първенства в Китай и Русия. 

ПЛАМЕН БОЖКОВ И ДАНИЕЛА ГОЧЕВА от ОМСК„ЦИКЛОН”, с треньор Георги Райчев Постижения: 1-во място на Държавнопървенство - екипаж клас „Кадет”  

РОСТИСЛАВ СТОЯНОВот Айкидо клуб „Поморие97”, с треньор ДимитърПетровПостижения: 1-во място на Държавен шампионат по Кудо в гр. Сопот и 1-во място наМеждународен шампионат по Кудо в гр. Поморие 

ТОДОР ТУЗЛУКОВот  ОМСК „ЦИКЛОН”, с треньор Стоян ТузлуковПостижения: 1-во място на Държавно първенствоклас „Оптимист” 

„Благодаряна всички спортисти, треньори и спортни деятели от община Поморие. Благодаря,че ни радвате, че ни вдъхновявате и че ни давате самочувствие. Благодаря и навсички родители, които подкрепят и насърчават децата си да спортуват. Имамепрекрасни спортисти с високи постижения. Това е равносметката за изминалатагодина. Пожеланието ми за следващата 2020-та година е да върнем нашите деца нанашия стадион, в наша спортна зала и на наш басейн.  Нека спортният дух на Поморие се вдигне изащити спорта в Поморие. Бъдете здрави и успешни!”, каза кметът Иван Алексиев,който връчи и наградата в категория „Отбор на годината”. Призът спечели хандбалният отбор Момчета 12 г., стреньори Красимира Каръкова и Петя Митева. Момчетата от ОХК “Поморие” станахашампиони на България, след като победиха всички 29 отбора на Държавните финалипо хандбал за момчета до 12-годишна възраст, които се проведоха в гр. Поморие.      

  

Председателят на Общински съвет ПомориеАдам Адамов връчи приза в категория „Треньор на годината” за 2019 г. Победителяте Красимир Пчеларов от ОФК „Поморие”, който подготвя две детски групи и етреньор на отборите „Футбол 7“ и „Футбол 9“, които участваха в първенствата наЗонална група – Бургас. Гост на спортното събитие бе легендата вкласическата борба Армен Назарян, придружаван от сина си Едмонд Назарян. Тенаградиха състезателя на СК по борба „Бургас” Борислав Митев, които е отличен в категория „Поморийска гордост”.Останалите наградени в тази категория са: Теодор Скумов – плуване, ПК „Бриз“ Бургас,гимнастичките от СК по художествена гимнастика „Черноморец” гр. Бургас - Халин Мустаджеб, Паула Георгиева, Жанина Андонова,Виктория Масларова и Теодор Прашановот Детски ФК „Звездичка” гр. Бургас. Наградите им връчи директорът Дирекция„Образование, култура, хуманитарни дейности и спорт” в Община Поморие ЖелязкоСтраволемов.  

За емоцията и позитивното настроение напубликата се погрижиха малките възпитанички на Школата за класически балет„Елеганс” гр. Поморие с художествен ръководител и хореограф Таня Коева, Клуб поспортна акробатика „Нефтохимик-2011” с треньор Гергана Денева и възпитаничкитена  Рада Вражева от СК по художественагимнастика  „Черноморец”.  Бъдещите спортисти на Поморие – атлетитес памперси Константин Динолов и Зорница Денева направиха демонстрация набебешки маратон в дисциплината  4 х 4, аименно: изминаване на 4 метра с лазене на 4 крака.  Водещ на събитието бе Аделина Чолева,ст. експерт по спорт в Община Поморие, инициатор и основен организатор нацеремониите по награждаване на най-добрите спортисти на община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега