Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината пита бургазлии искат ли етажни паркинги

Общината пита бургазлии искат ли етажни паркинги

Администрацията иска да строи такъв във "Възраждане"

Макар терени от междублоковите пространства и уличната мрежа редовно да се облагородяват и разчертават, новите паркинги не могат да поемат увеличаващия се брой автомобили. Поради тази причина, от Общината обмислят да реализират т.нар. "етажни паркинги", които ще позволят на по-малки терени да се разкриват повече паркоместа. Това пък от своя страна би позволило и изграждането на повече паркови и градини.

Администрацията вече е идентифицирала подходяща локация за първия подобен паркинг в Бургас. Това е терен в един от най-урбанизираните градски жилищни комплекси - "Възраждане", по ул. "Македония". Върху него и в момента паркират автомобили, но на мястото могат да се съберат едва 20-30. Според предвиждането на Общината, в един подземен и шест надземни етажа там може да се осигури паркиране на около 100 - 110 автомобила.

Посоченото място в к-с "Възраждане" може да бъде използвано по много начини - положението да си остане същото, да се превърне в зелена площ или детска площадка... но там може да се изгради и етажният паркинг. Поради тази причина, от Общината се допитват и до бургазлии.

Подкрепяте ли генерално идеята за изграждане на етажни паркинги на различни места в града? Искате ли такова съоръжение на посочената локация в к-с "Възраждане" и по какъв начин да функционира то - по-ниска такса да плащат жителите на комплекса, по-скъпо да е за външните посетители, да е безплатен, с абонамент?

Вашите мнения и допълнителни предложения можете да изпращате на имейла на администрацията: obshtina@burgas.bg.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега