Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общо 13 години затвор за трима, отвлекли мъж заради любовна драма

Общо 13 години затвор за трима, отвлекли мъж заради любовна драма

Тримата са сключили сделка с прокуратурата, като са признали вината си.

Ефективнонаказание от общо 13 години затвор получиха трима приятели, отвлекли мъж заради любовна драма. Иван Радев ще прекара зад решетките 6 години, Филип Кръстев - 4 години, а Георги Стойков - 3 години. Тримата са сключили сделка с прокуратурата, като са признали вината си.

Филип, Иван и Георги били и въоръжени с ножове и брадва. Атакували жертвата си, след като през април м.г. Кръстев споделил, че въпросният мъж е отправял заплахи по адрес на приятелката му, за да я принуди да проституира и да не се вижда с него. Предният ден тя прекратила връзката помежду им, поради което той решил, че трябва да изясни нещата и с двамата.

Около полунощ тримата мъже открили потърпевшия в казино в град Сливен. Филип Кръстев и Иван Радевпоговорили с пострадалия и го подканили навън за разговор. След като излезли Радев настоятелно подканял пострадалия да влезе в колата им.Той отказал, но Радев го дръпнал за ръкава и му показал малка брадва, коятоносил в себе си.

Изплашен от отправените му закани, пострадалият се качил вколата, подсъдимите - също. Автомобилът потеглил, апострадалият опитал няколко пъти да слезе в движение. Един от опитите билзабелязан от водач на друг автомобил, който натиснал клаксон и започнал дапреследва превозното средство на подсъдимите, което се движило по улиците на Сливен.

Свидетелят се обадил на тел. 112, за да сподели видяното.Преследването продължило, но подсъдимите се отскубнали от преследвача си. Те билизадържани малко по-късно от полицейски служители, които открили в тяхгорепосочените оръжия, а пострадалият се намирал в колата в безпомощносъстояние.

Наказаниятатрябва да бъдат изтърпени при първоначален „строг“ режим в затвор.Споразумението има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега