Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Окръжен съд - Бургас остави в ареста сводника Монев

Окръжен съд - Бургас остави в ареста сводника Монев

Окръжен съд - Бургас потвърди взетата спрямо Христо Монев мярка за неотклонение задържане под стража. Той е разследван по обвинение в това, че в съучастие като съизвършител с друго лица, през месец октомври 2013 г., през март 2014 г. и на неустановена дата през есента на 2013 г. в гр. Бургас чрез обещаване на облаги е набрал три девойки с цел да бъдат използвани за развратни действия – проституция. На 06.11.2014 г. Районен съд – Бургас му наложи мярка за неотклонение задържане под стража.

Окръжен съд -Бургас потвърди взетата спрямо Христо Монев мярка за неотклонение задържане подстража. Той е разследван по обвинение в това, че в съучастие като съизвършителс друго лица, през месец октомври 2013 г., през март 2014 г. и на неустановенадата през есента на 2013 г. в гр. Бургас чрез обещаване на облаги е набрал тридевойки с цел да бъдат използвани за развратни действия – проституция. На06.11.2014 г. Районен съд – Бургас му наложи мярка за неотклонение задържанепод стража.        

Монев обжалва пред въззивния съд тозисъдебен акт с молба мярката за неотклонение да бъде изменена в по-лека –домашен арест. Защитникът му не оспорва становището на първата инстанция заналичие на обосновано предположение, той да е извършил деянията. Според пълномощникаму не са представени доказателства за наличие на реална опасност той да сеукрие или да извърши друго престъпление. Монев имал постоянен адрес, къдетоживее негов родител, и притежавал имот в селище до Бургас. Досъдебнотопроизводство срещу него се водело от две години, деянията били за минал периоди Монев се явявал при призоваване пред органите на реда.         

Обвиняемият допълни, че желае да сегрижи за семейството си и няма намерение да се укрива от властта. Представителят на Окръжна прокуратура –Бургас коментира въззивната жалба като неоснователна. Той обърна внимание, чеМонев е обвиняем за тежко умишлено престъпление, а събраните в досъдебнотопроизводство доказателства обосновали предположението за неговото авторство.Прокурорът намира за правилна преценката на първата инстанция, че съществуваопасност той да се укрие или да извърши друго деяние при по-лека мярка занеотклонение.

Окръжен съд – Бургас след като обсъдидоказателствата по делото и изразените от страните становища, прецени, че нямаоснования за изменение на мярката за неотклонение. Определението на въззивната инстанция еокончателно. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега