Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оставиха в ареста Христо Йорданов, опитал да убие млад мъж с брадва

Оставиха в ареста Христо Йорданов, опитал да убие млад мъж с брадва

Бургаският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд-Бургас и остави в ареста Христо Йорданов. Той е привлечен като обвиняем за опит за убийство по хулигански подбуди в условията на „опасен рецидив“- престъпление по чл.116, ал.1 т.12, предл.1, вр. чл.115, вр. чл. 29 ал.1, букви „а“ и „б“, вр. чл.18, ал.1 от НК.

Бургаскиятапелативен съд потвърди определение на Окръжен съд-Бургас и остави в арестаХристо Йорданов. Той е привлечен като обвиняем за опит за убийство по хулигански подбуди в условията на „опасен рецидив“-престъпление по чл.116, ал.1 т.12, предл.1, вр. чл.115, вр. чл. 29 ал.1, букви„а“ и „б“, вр. чл.18, ал.1 от НК.       

На15.01.2016г. около 18.00 часа, в южния край на с.Драгово,община Карнобат,Йорданов  е ударил друг мъж, вследствие на което пострадалият е получилтежка черепно-мозъчна травма. Престъплението е останало недовършено понезависещи от дееца причини – извършване на лечение в болница.     

По време на съдебното заседание, представителят на държавното обвинение определимотивите в жалбата на Йорданов като неоснователни. Прокурорът бе категоричен,че по безспорен начин е доказано, че Йорданов е извършител на деянието, което епредизвикало тежка телесна повреда на пострадалия, който е   с  опасностза живота.   

Съдът се съобрази с мотивите на държавното обвинение и остави Йорданов вареста.Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега